28/11/2020 01:20:03

Ποδοσφαιριστής χτύπησε τη φίλη του με σιδερένια ράβδο, έσπασε έναν καθρέπτη στο κεφάλι της και την έβαλε να φάει μπογιά

Ποδοσφαιριστής χτύπησε τη φίλη του με σιδερένια ράβδο, έσπασε έναν καθρέπτη στο κεφάλι της και την έβαλε να φάει μπογιά - Media

 

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει στη Βρετανία η απόφαση της ομάδας του Σέλμπι να προσλάβει στις τάξεις της τον ποδοσφαιριστή Ρέις Τόμπσον ο οποίος κατά το παρελθόν είχε μπει στη φυλακή αφού είχε κριθεί ένοχος. Είχε κακοποιήσει τη σύντροφο του, την είχε χτυπήσει σε όλο το κορμί με μια σιδερένια ράβδο, της είχε σπάσει ένα ποτήρι στην πλάτη και την είχε βάλει να φάει μπογιά.

 
Μάλιστα ο Τόμπσον για τις πράξεις του αυτές είχε φυλακιστεί και αποφυλακίστηκε το 2019. Οι οπαδοόι της Σέλμπι ξεσηκώθηκαν κατά της διοίκησης τονίζοντας ότι η υπογραφή ενός τέτοιου ανθρώπου στους κόλπους της ομάδας περνάει λάθος μήνυμα προς όλα τα θύματα κακοποίησης.

 
Η διοίκηση του συλλόγου αμύνθηκε των πράξεων της αναφέροντας πως όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή τους.  Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή είχε περάσει ένα τριήμερο εφιαλτικό γεμάτο βασανιστήρια. Την χτυπούσε την έβαζε να τρώει μπογιά και την εξευτέλιζε. Όταν τελικά κατάφερε να ξεφύγει πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.