search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:19
MENU CLOSE

Σαρλ Μισέλ: Βγαίνει από την καραντίνα ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου – Αρνητικό και το δεύτερο τεστ

25.09.2020 11:51
Σαρλ Μισέλ: Βγαίνει από την καραντίνα ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - Αρνητικό και το δεύτερο τεστ - Media

 

Αρνητικό βγήκε το δεύτερο τεστ για κορωνοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου του στο τουίτερ.

Κατόπιν τούτου, ο Σαρλ Μισέλ δε χρειάζεται να παραμείνει σε καραντίνα και συνεχίζει τις προετοιμασίες για τη Σύνοδο Κορυφής που θα γίνει 1 και 2 Οκτωβρίου, σημείωσε ο Μπάρεντ Λέιτς.

Όπως είναι γνωστό, την Τρίτη είχε εντοπιστεί κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο με αποτέλεσμα να αναβληθεί η προγραμματισμένη Σύνοδος Κορυφής που ήταν προγραμματισμένη για τις 24-25 Σεπτεμβρίου και ο Σαρλ Μισέλ να μπει σε καραντίνα.

Ο εκπρόσωπος του Σαρλ Μισέλ είχε αναφέρει τότε σε σχετική του ανάρτηση στο Twitter ότι: «Ο πρόεδρος του Συμβουλίου πληροφορήθηκε σήμερα ότι ένας φύλακας ασφάλειας, με τον οποίο ήρθε σε επαφή στις αρχές την περασμένη εβδομάδα, διαγνώστηκε θετικός σε κορονοϊό».

«Ο πρόεδρος κάνει τακτικά τεστ και στο χθεσινό διαγνώστηκε αρνητικός. Σεβόμενος τους κανόνες του Βελγίου, έχει τεθεί σε καραντίνα», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01