20/10/2020 02:10:08

Χαράλαμπος Γώγος: Μάσκες παντού και ηλικιακοί περιορισμοί - «Όλα ανοιχτά»

Χαράλαμπος Γώγος: Μάσκες παντού και ηλικιακοί περιορισμοί - «Όλα ανοιχτά» - Media

 

 

Την ανησυχία του για τις εικόνες συνωστισμού στις πλατείες και τα πάρτι εξέφρασε ο καθηγητής και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπος Γώγος.

«Με προβληματίζουν πολύ και την Επιτροπή και την Πολιτεία. Είναι ένα θέμα που πρέπει να λήξει (...) Είναι απαράδεκτες», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ για τις εικόνες συνωστισμού. 

«Δεν βλέπω να φοράνε όυτε καν μάσκες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο καθηγητής επισήμανε πως, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, εξετάζονται οι μάσκες παντού, περιορισμός των δραστηριοτήτων από κάποια ώρα και μετά, μεγάλη αύξηση του αριθμού των εργαζόμενων που δουλεύουν εξ αποστάσεως σε όλες τις επιχειρήσεις και ηλικιακούς περιορισμούς.

«Είναι όλα ανοιχτά γιατί πάνω απ' όλα είναι η δημόσια υγεία» είπε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα υπογράμμισε ότι από Δευτέρα - Τρίτη θα δουν πως αποδίδουν τα υπάρχοντα μέτρα για να προχωρήσουν στην επόμενη δέσμη μέτρων που είναι στο τραπέζι με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα. 

Αναφορικά με το εμβόλιο της γρίπης δήλωσε πως είναι ένας λόγος παραπάνω ο κορωνοϊός να γίνει το εμβόλιο της γρίπης για να θωρακιστούμε από αυτό που μπορούμε την κοινή γρίπη και να περιορίσουμε έτσι και τη διασπορά της γρίπης.

Επιπλέον ανέφερε πως μπορεί κάποιος να κολλήσει μαζί γρίπη και κορωνοϊό.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.