search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:01
MENU CLOSE

Κρήτη: Ένοχος ο πατέρας που βίαζε την κόρη του για τρία χρόνια

30.09.2020 12:12
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media

 

Ένοχος και από το εφετείο Λασιθίου κρίθηκε ο 34χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα με τον 34χρονο να κρίνεται ένοχος με τις κατηγορίες για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση και ασέλγεια μεταξύ συγγενών.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 34χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του από όταν ήταν 5 ετών και μέχρι τα 8 της, δηλαδή τα έτη 2013-2016.

Το κοριτσάκι μετά τον χωρισμό των γονιών του, αποκάλυψε στη μητέρα όσα συνέβαιναν και η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας το 2018, όταν έφτασε στην κύρια ανάκριση μετά από την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Μικτό ορκωτό Λασιθίου, είχε επιβάλλει το 2019 στον άνδρα ποινή κάθειρξης 39 ετών κατά συγχώνευση, ενώ λόγω αλλαγών στο νομικό πλαίσιο και αφού του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του σύννομου βίου, του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης, κατά συγχώνευση, 13 ετών και ως εκ τούτου αναμένεται να επιστρέψει στη φυλακή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59