search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:35
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Κατέληξε ηλικιωμένος από το γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα

02.10.2020 08:32
Κορωνοϊός: Κατέληξε ηλικιωμένος από το γηροκομείο στον Άγιο Παντελεήμονα - Media

 

Ένας άνδρας ηλικίας 83 ετών, ο οποίος μέχρι πρότινος ζούσε στο γηροκομείο «Αττική» στον Άγιο Παντελεήμονα έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό το πρωί της Παρασκευής,

Προκειται για το πρώτο θύμα από την νέα εστία κορωνοϊού σε γηροκομείο στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή την υπόθεση εξετάζει η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Το συγκεκριμένο γηροκομείο είναι το 7ο στο οποίο καταγράφονται κρούσματα κορωνοϊού, ενώ ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμένεας αναφερόμενος στον Άγιο Παντελεήμονα έκανε λόγο για μεγάλη διασπορά υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως κάποιοι νοσηλευτές φαίνεται από τους πρώτους ελέγχους να νοσούν εδώ και δυο εβδομάδες.

Οι υγειονομικές αρχές, από την αρχή της πανδημίας, έχουν λάβει ειδικά μέτρα για την προστασία των φιλοξενούμενων σε οίκους ευγηρίας και ισχύει αυστηρό πρωτόκολλο.

Σημειώνεται ότι ήδη από τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκαν στο επίκεντρο της προσοχής των ειδικών τα γηροκομεία μετά και τις εστίες σε οίκους ευγηρίας σε Εύοσμο και Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης. Και σήμερα φτάσαμε να μετράμε 40 νέα κρούσματα σε δομή της Αθήνας, στον Άγιο Παντελεήμονα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:35