search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:31
MENU CLOSE

Λιάνα Κανέλλη για δίκη Χρυσής Αυγής: Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη για την καταδίκη της

05.10.2020 16:16
Λιάνα Κανέλλη για δίκη Χρυσής Αυγής: Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη για την καταδίκη της - Media

 

Στις 7 Οκτωβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής και η Λιάνα Κανέλλη δηλώνει ότι προσπαθεί να είναι αισιόδοξη για την απόφαση που θα βγει.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, μιλώντας για το αν θα πάει στη δίκη της Χρυσής Αυγής την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου, παραδέχτηκε ότι είναι σε δίλημμα, φοβούμενη, όμως, ότι ίσως η παρουσία της χρησιμοποιηθεί από κάποιους. Παράλληλα, εξέφρασε τον θυμό της ότι όταν χρειαζόταν τη στήριξη των συναδέλφων της, δεν την είχε.

Για τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια, η κυρία Κανέλλη κατήγγειλε την Ελένη Ζαρούλια, αναφέροντας ότι το ΚΚΕ έβγαλε ανακοίνωση αμέσως μόλις έγινε γνωστός ο διορισμός της. Παράλληλα, σημείωσε ότι το κόμμα της είναι σταθερά κατά της κατάργησης των προνομίων της Βουλής. Όπως για παράδειγμα, της διάταξης για την ευθύνη υπουργών. Τόνισε, ότι κανέναν προνόμιο που δίνεται από τη βουλή δεν χρησιμοποιεί το ΚΚΕ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28