search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:23
MENU CLOSE

ΕΣΗΕΑ: Όλοι οι δημοσιογράφοι στο Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής –

06.10.2020 17:49
ΕΣΗΕΑ: Όλοι οι δημοσιογράφοι στο Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής -  - Media

 

Κάλεσμα προς όλους τους δημοσιογράφους να βρεθούν την Τετάρτη στο Εφετείο για την πολυαναμενόμενη απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή απευθύνει η ΕΣΗΕΑ, τονίζοντας ότι «ενώνουμε τη φωνή μας με την κοινωνία και ζητούμε απόλυτη καταδίκη των δολοφόνων ναζί της ΧΑ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση-κάλεσμα της Ένωσης έχει ως εξής:

«Στη μάχη της ενημέρωσης, στις συγκεντρώσεις έξω από το Εφετείο, ενώνουμε τη φωνή μας με την κοινωνία και ζητούμε απόλυτη καταδίκη των δολοφόνων ναζί της ΧΑ, υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία και συντασσόμαστε στη μάχη κατά του φασισμού, του ρατσισμού και της βίας.

Καλύπτουμε και μεταδίδουμε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις μέσα και έξω από το Εφετείο Αθηνών. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα βρίσκεται και μέσα στην αίθουσα για τη συνδρομή των συναδέλφων στο έργο τους.

Η ΕΣΗΕΑ καλεί τους δημοσιογράφους να πάρουν μέρος, τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19, στις αυριανές συγκεντρώσεις καταδίκης των δολοφόνων, για να αποδοθεί δικαιοσύνη, να απονομιμοποιηθούν οι εγκληματικές ρατσιστικές ενέργειες και οι σκοταδιστικές, μισαλλόδοξες, ξενοφοβικές αντιλήψεις της.

Την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου όλοι παρόντες με το πανό της ΕΣΗΕΑ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01