search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:42
MENU CLOSE

Θάνος Πλεύρης κατά του πατέρα του για την υπεράσπιση Λαγού (photo)

12.10.2020 10:33
Θάνος Πλεύρης κατά του πατέρα του για την υπεράσπιση Λαγού (photo) - Media

 

Με ανάρτησή του στο twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θάνος πλεύρης, στρέφεται κατά του πατέρα του, ο οποίος εκπροσωπεί τον καταδικασθέντα Ιωάννη Λαγό και υπέβαλε αίτηση εξαίρεσης για την έδρα.

Το tweet του βουλευτή αναφέρεται στην κίνηση του ευρωβουλευτή και καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στην δίκη της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού, να υποβάλει αίτημα εξαίρεσης των δικαστών, μέσω του συνηγόρου του, Κωνσταντίνου Πλεύρη, πατέρα του βουλευτή.

“Η αίτηση εξαίρεσης μετά την έκδοση της απόφασης γίνεται προσχηματικά και εκθέτει όποιον την υποβάλει”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες ο Βουλευτής της ΝΔ είχε σκληρή κόντρα με βαρείς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν, με τον Παύλο Πολάκη ο οποίος τον κατηγόρησε ότι, λόγω του πατέρα του, ήταν κάποτε κι αυτός μέλος της Χρυσής Αυγής. Στη συνέχεια ο Θάνος Πλεύρης απάντησε ότι αυτός ακολούθησε διαφορετικό δρόμο από τον πατέρα του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30