search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Βόλος: Αποφυλάκιση 64χρονου γιατί δεν είχε να εξαγοράσει την ποινή του

14.10.2020 07:44
Βόλος: Αποφυλάκιση 64χρονου γιατί δεν είχε να εξαγοράσει την ποινή του - Media

 

Δεκτή έκανε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου αίτηση που κατέθεσε ο συνήγορος ενός 64χρονου από τον Πειραιά, για δοσοποίηση της ποινής του και αποφυλακίζεται.

Ο άνδρας κατηγορούνταν για συνέργεια σε απάτη και την περασμένη Παρασκευή καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, χωρίς αναστολή και δικαίωμα έφεσης, αλλά επειδή δεν είχε χρήματα να πληρώσει (περίπου 1.900 €) μπήκε στη φυλακή.

Την Τρίτη, ο συνήγορός του κατέθεσε αίτημα δοσοποίησης της οφειλής, η οποία έγινε δεκτή και έτσι ο 64χρονος θα αποφυλακιστεί και θα πληρώσει την ποινή του σε δόσεις.

Η υπόθεση για την οποία ο 64χρονος κατηγορείται, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, αφορά μικρή αγγελία που είχε αναρτηθεί σε ιστότοπο αγγελιών για εκμίσθωση γκαρσονιέρας στο Μοναστηράκι.

Για την αγγελία έδειξε ενδιαφέρον μια 55χρονη γυναίκα από τον Αλμυρό, η οποία στις 17/2/2017, έστειλε έμβασμα 600 ευρώ για να τη μισθώσει και όταν κατέβηκε στην Αθήνα διαπίστωσε ότι επρόκειτο για απάτη.

Από την προανάκριση βρέθηκε ότι τα χρήματα είχαν κατατεθεί σε λογαριασμό του 64χρονου, που αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε σχέση με την απάτη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01