search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:57
MENU CLOSE

Σχόλιο της νυν συντρόφου του Μπραντ Πιτ προκάλεσε σχόλια – Απευθυνόταν ή όχι στην Ατζελίνα;

14.10.2020 16:46
Μάθημα αλτρουισμού από τον Μπραντ Πιτ: Mοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες στο Λος Άντζελες (Video) - Media

 

Μάλλον δεν πείραξε και πολύ τον Μπραντ Πιτ σχετικά ένα καυστικό σχόλιο στο Instagram εκ μέρους της νυν συντρόφου του, το οποίο κάποιοι υπέθεσαν πως αναφερόταν στην Αντζελίνα Τζολί.

Το 27χρονο μοντέλο Νικόλ Ποτουράλσκι, με το οποίο διατηρεί σχέση ο ηθοποιός, ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram, την οποία συνόδευσε με την λεζάντα: «Οι χαρούμενοι άνθρωποι δεν εκφράζουν μίσος».

Ένας ακόλουθος της Νικόλ έσπευσε να σχολιάσει επ ‘αυτού ότι «Αν είναι έτσι, τότε γιατί εσύ και ο Μπραντ μισείτε την Αντζελίνα; Τα λόγια σου να τα κάνεις πράξεις».

Η Νικόλ δεν το άφησε ασχολίαστο, απαντώντας: «Δεν μισώ κανέναν», ενώ σ’ ένα άλλο σχόλιο κάτω από την ίδια φωτογραφία απάντησε: «ΑΓΑΠΑΜΕ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ. ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy people dont hate 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nico (@nico.potur) στις

Σύμφωνα με μια πηγή από τον στενό κύκλο του Πιτ, ο ηθοποιός νιώθει «αγάπη και στοργή» στην σχέση του, ενώ θέτει σε προτεραιότητα την προστασία της ιδιωτικότητας και των προσωπικών υποθέσεών του.

«Το ότι [η σχέση του] έχει γίνει κάτι για το οποίο μιλάνε όλοι πρέπει να αποτελεί έκπληξη για τον Μπραντ. Σε αυτή τη φάση της ζωής του, ο Μπραντ είναι απλώς χαρούμενος που βρήκε κάποια που να τον κάνει να αισθάνεται αγάπη και στοργή. Απ ‘ ο,τι λέει ο ίδιος, είναι πολύ ερωτευμένοι ο ένας με  τον άλλο».

Ο δεσμός των δύο δεν φαίνεται να είναι ακόμα κάτι εντελώς επίσημο, ωστόσο ο Μπραντ και η Νικόλ περνούν αρκετό χρόνο μαζί, καθώς το μοντέλο επισκέπτεται συχνά το Λος Άντζελες όπου διαμένει ο Πιτ για δουλειές.

«Η Νικόλ πηγαίνει εκεί συχνά για τις δουλειές της. Εκεί έχουν πραγματοποιηθεί τα περισσότερα ραντεβού της με τον Μπραντ», κατέληξε η πηγή.

ΠΗΓΗ: MIRROR

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:57