search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αντιμέτωπος με τον θάνατο

15.10.2020 06:44
Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας αντιμέτωπος με τον θάνατο - Media

 

Τα πάνω κάτω έρχονται στα προσεχή επεισόδια στο Διαφάνι με πολλές ανατροπές στις ζωές των ηρώων της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες .

Σύμφωνα με το «TV O’CLOCK» ο Δούκας αναγκάζεται να βγει από την κρυψώνα του και να αναζητήσει βοήθεια, καθώς η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο Κωνσταντής, ο μοναδικός σύμμαχος του Δούκα και ο άνθρωπος που γνωρίζει που κρύβεται, προσπαθεί να τον βοηθήσει προκειμένου να επιστρέψει στο Διαφάνι, χωρίς όμως να κινδυνέψει να συλληφθεί. Μάλιστα, εκβιάζει τον Σταματέλο για να αθωώσει τον Δούκα, σε αντίθεση με τον Νικηφόρο, ο οποίος, βλέποντας πως πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του πατέρα του, κάνει ό,τι μπορεί ώστε να το αποτρέψει. Ένας άντρας, όμως, που καταφτάνει στο χωριό μπαίνει τυχαία στη ζωή του Δούκα, φέρνοντας ίσως την πολυπόθητη επιστροφή του…

Ο Νικηφόρος αποφασίζει να αναλάβει δράση και να ακολουθήσει τον Κωνσταντή για να βρει την κρυψώνα του πατέρα του. Και ενώ ο κλοιός γύρω από τον άλλοτε κραταό άντρα του Διαφανίου σφίγγει και όλοι κάνουν τα πάντα για τον εντοπισμό του, εκείνος περνάει δύσκολες στιγμές. Ο Δούκας νιώθει για πρώτη φορά αδύναμος. Έχει έναν έντονο πόνο στο στήθος, που όσο περνάει η ώρα δυναμώνει και νιώθει ανήμπορος να βοηθήσει τον εαυτό του. Ο άντρας δίνει μάχη για τη ζωή του.

Και ενώ ο φόβος της σύλληψής του παραμονεύει, η ανάγκη του να κρατηθεί ζωντανός τον οδηγεί στο Διαφάνι προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Η επιστροφή του στο χωριό είναι γεγονός, ενώ είναι θέμα χρόνου να τον ανακαλύψουν…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48