search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:29
MENU CLOSE

«Ήμουν από τους πιο σκεπτικούς στο να γίνει το remake του “Καφέ της Χαράς”» (Video)

16.10.2020 07:10
«Ήμουν από τους πιο σκεπτικούς στο να γίνει το remake του “Καφέ της Χαράς”» (Video) - Media

 

Στο θέατρο Εμπορικόν και στις πρόβες της παράστασης «Οι μάγισσες του Σάλεμ» συνάντησε η κάμερα του Happy Day τη Ρένια Λουιζίδου που μίλησε για τις νέες συνθήκες στο θέατρο, αλλά και τους ενδοιασμούς που είχε στην αρχή για να επιστρέψει στο «Καφέ της Χαράς».

«Ακόμη δεν είμαστε παράσταση. Είμαστε στη φάση των προβών», είπε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου για το νέο ρόλο της στο θέατρο, ενώ αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά της σχέδια.

Μιλώντας για τους κωμικούς ρόλους που έχει κάνει ως τώρα ανέφερε: «Είχα την τύχη να πάρω μέρος σε κωμικά σίριαλ που κράτησαν ένας, δυο, τρία χρόνια με αποκορύφωμα «Το Σοί», που κράτησε πέντε χρόνια».

Στην ερώτηση αν είπε αμέσως το «ναι» στην πρόταση για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς», ανέφερε: «Δεν είπα αμέσως «ναι». Ήμουν από τους πιο σκεπτικούς στο να γίνει το remake του “Καφέ της Χαράς”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:29