search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:50
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Συνεχίζονται οι αντιδράσεις «γαλάζιων» για τις δηλώσεις Γεραπετρίτη

19.10.2020 06:20
gerapetritis.jpg

 

Αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε που ο Γιώργος Γεραπετρίτης καθόρισε την «κόκκινη γραμμή» της κυβέρνησης στο Καστελόριζο στα 6 ναυτικά μίλια, αρκετοί «γαλάζιοι» συνεχίζουν να πνέουν μένεα κατά του υπουργού Επικρατείας.

Όπως σημειώνει το matrix24 η ΝΔ όχι μόνο πιέζεται εκ δεξιών από τον ΣΥΡΙΖΑ που ζητεί την επέκταση των χωρικών υδάτων, αλλά ταυτοχρόνως αρκετοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος έχουν ταχθεί εδώ και καιρό υπέρ της επέκτασης στα 12 μίλια, όπως ο Άγγελος Συρίγος και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ως εκ τούτου, προφανώς και δεν είδαν με καλό μάτι τον καθορισμό της «κόκκινης γραμμής» στα 6 ναυτικά μίλια, φοβούμενοι ότι η Ελλάδα δείχνει να αφίσταται παραδοσιακών και νόμιμων κυριαρχικών δικαιωμάτων της.

Ταυτοχρόνως, για το ίδιο θέμα είναι «στα κεραμίδια» και αρκετοί «σαμαρικοί» και, ως εκ τούτου, η εσωκομματική συζήτηση στη ΝΔ επί του θέματος προμηνύεται ενδιαφέρουσα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:50