search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:37
MENU CLOSE

Αρκούδες μπήκαν στην αυλή σπιτιού και κρυφοκοίταζαν από το τζάμι τα δωμάτια – Παροιμιώδης η ψυχραιμία των κατοίκων (Video)

21.10.2020 14:36
Αρκούδες μπήκαν στην αυλή σπιτιού και κρυφοκοίταζαν από το τζάμι τα δωμάτια – Παροιμιώδης η ψυχραιμία των κατοίκων (Video)  - Media

 

Μια παροιμία λέει «η περιέργεια σκότωσε τη γάτα» στην περίπτωση που θα δείτε όμως η περιέργεια δε σκότωσε τις αρκούδες. Το περιστατικό συνέβη στη Σιέρα Μάνδρε της Καλιφόρνιας. 
Δυο καφετιές αρκούδες βγήκαν από το δάσος σκαρφάλωσαν έναν φράχτη και εισέβαλλαν στην αυλή μιας μονοκατοικίας. Οι δυο αρκούδες έκοβαν βόλτες ψάχνοντας δεξιά και αριστερά και ύστερα χωρίστηκαν. 
Η μια πήγε προς την πισίνα και άρχισε να παίζει και η άλλη πήγε προς την τζαμόπορτα της αυλής, στάθηκε στα δυο της πόδια και άρχισε να επεξεργάζεται τους κατοίκους του σπιτιού που είχαν ταμπουρωθεί μέσα. 
Η Τίφανι Ντιουκς η γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι δεν έχασε την ψυχραιμία της. Σήκωσε το κινητό της και άρχισε να τραβάει την αρκούδα που η μουσούδα της είχε φτάσει πολύ κοντά και τη χώριζε μόνο το τζάμι. 
Μάλιστα κάποια στιγμή ακούγεται στο βίντεο να λέει προς τις αρκούδες: «Ψάχνετε κάτι; Μπορώ να σας βοηθήσω;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:37