02/12/2020 23:20:37

Αρκούδες μπήκαν στην αυλή σπιτιού και κρυφοκοίταζαν από το τζάμι τα δωμάτια – Παροιμιώδης η ψυχραιμία των κατοίκων (Video)

Αρκούδες μπήκαν στην αυλή σπιτιού και κρυφοκοίταζαν από το τζάμι τα δωμάτια – Παροιμιώδης η ψυχραιμία των κατοίκων (Video)  - Media

 

Μια παροιμία λέει «η περιέργεια σκότωσε τη γάτα» στην περίπτωση που θα δείτε όμως η περιέργεια δε σκότωσε τις αρκούδες. Το περιστατικό συνέβη στη Σιέρα Μάνδρε της Καλιφόρνιας. 
Δυο καφετιές αρκούδες βγήκαν από το δάσος σκαρφάλωσαν έναν φράχτη και εισέβαλλαν στην αυλή μιας μονοκατοικίας. Οι δυο αρκούδες έκοβαν βόλτες ψάχνοντας δεξιά και αριστερά και ύστερα χωρίστηκαν. 
Η μια πήγε προς την πισίνα και άρχισε να παίζει και η άλλη πήγε προς την τζαμόπορτα της αυλής, στάθηκε στα δυο της πόδια και άρχισε να επεξεργάζεται τους κατοίκους του σπιτιού που είχαν ταμπουρωθεί μέσα. 
Η Τίφανι Ντιουκς η γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι δεν έχασε την ψυχραιμία της. Σήκωσε το κινητό της και άρχισε να τραβάει την αρκούδα που η μουσούδα της είχε φτάσει πολύ κοντά και τη χώριζε μόνο το τζάμι. 
Μάλιστα κάποια στιγμή ακούγεται στο βίντεο να λέει προς τις αρκούδες: «Ψάχνετε κάτι; Μπορώ να σας βοηθήσω;»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.