search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:28
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόρενς: Ήμουν λίγο… ρεπουμπλικανή

22.10.2020 15:13
Τζένιφερ Λόρενς: Ήμουν λίγο… ρεπουμπλικανή - Media

 

Η Τζένιφερ Λόρενς τείνει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν διστάσει να μιλήσει για σημαντικά ζητήματα.

Η ηθοποιός χρησιμοποίησε πρόσφατα την πλατφόρμα της για να υποστηρίξει τον Τζο Μπάιντεν και την Kamala Harris για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Αποκάλυψε την Τετάρτη στο podcast ότι κάποτε ήταν «λίγο ρεπουμπλικανή», ενώ καταδίκασε την υποστήριξη του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τη λευκή υπεροχή.

Η 30χρονη είπε: «Μεγάλωσα ως ρεπουμπλικανή. Στις πρώτες μου εκλογές, ψήφισα τον John McCain. Ήμουν λίγο ρεπουμπλικανή».

Είπε ότι το να μεγαλώσει σε ένα ρεπουμπλικανικό νοικοκυριό της επέτρεψε να «δει τα φορολογικά οφέλη ορισμένων από τις ρεπουμπλικανικές πολιτικές».

Αλλά ο Λόρενς πρόσθεσε ότι «τα κοινωνικά ζητήματα δεν ήταν σύμφωνα με τις απόψεις [της]» και με την πάροδο των ετών «άλλαξε την πολιτική της άποψη με βάση τα πράγματα που έμαθε».

Στο παρελθόν είχε δηλώσει στη Vogue, το 2015: «Μεγάλωσα ρεπουμπλικανή, αλλά απλώς δεν μπορώ να φανταστώ την υποστήριξη ενός κόμματος που δεν υποστηρίζει τα βασικά δικαιώματα των γυναικών».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:27