28/11/2020 19:26:04

Οι περιοχές που θα ισχύσουν τα νέα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό (ΧΑΡΤΗΣ)

Οι περιοχές που θα ισχύσουν τα νέα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό (ΧΑΡΤΗΣ) - Media

 

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 00:30 ως τις 05:00 και η χρήση μάσκας και σε εσωτερικούς, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους είναι τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις περιοχές αυξημένης εξάπλωσης του κορωνοϊού, δηλαδή τις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές στον χάρτη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, καθώς η πανδημία «καλπάζει» στη χώρα μας.

Όπως φαίνεται και από τη σημερινή εικόνα του χάρτη, δύο περιοχές, η Κοζάνη και η Καστοριά βρίσκονται στο επίπεδο 4 και συνολικά 17 στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί) Πρόκειται για τις εξής περιοχές: Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα, Σέρρες, Αττική, Αχαΐα, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Θήρα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κέα-Κύθνος, Λέσβος, Μύκονος, Πέλλα, Σάμος και Τρίκαλα.

Σε αυτές τις περιοχές τα νέα μέτρα προστίθενται στα όσα ήδη ισχύουν για την προστασία από τοκ κορωνοϊό και τον περιορισμό της έξαπλωσης της πανδημίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.