search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:33
MENU CLOSE

Οι περιοχές που θα ισχύσουν τα νέα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό (ΧΑΡΤΗΣ)

22.10.2020 17:03
Οι περιοχές που θα ισχύσουν τα νέα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό (ΧΑΡΤΗΣ) - Media

 

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 00:30 ως τις 05:00 και η χρήση μάσκας και σε εσωτερικούς, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους είναι τα νέα μέτρα της κυβέρνησης που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τις περιοχές αυξημένης εξάπλωσης του κορωνοϊού, δηλαδή τις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές στον χάρτη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, καθώς η πανδημία «καλπάζει» στη χώρα μας.

Όπως φαίνεται και από τη σημερινή εικόνα του χάρτη, δύο περιοχές, η Κοζάνη και η Καστοριά βρίσκονται στο επίπεδο 4 και συνολικά 17 στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί) Πρόκειται για τις εξής περιοχές: Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Λάρισα, Σέρρες, Αττική, Αχαΐα, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Θήρα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κέα-Κύθνος, Λέσβος, Μύκονος, Πέλλα, Σάμος και Τρίκαλα.

Σε αυτές τις περιοχές τα νέα μέτρα προστίθενται στα όσα ήδη ισχύουν για την προστασία από τοκ κορωνοϊό και τον περιορισμό της έξαπλωσης της πανδημίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:33