search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:17
MENU CLOSE

Κολυμπούσε σε λίμνη που είχε κροκόδειλους – Καρέ καρέ η αγωνιώδης του προσπάθεια να ξεφύγει – Δεν τα κατάφερε (Video)

23.10.2020 13:58
Κολυμπούσε σε λίμνη που είχε κροκόδειλους – Καρέ καρέ η αγωνιώδης του προσπάθεια να ξεφύγει – Δεν τα κατάφερε (Video) - Media

 

Το βίντεο σοκάρει αλλά και τρομάζει. Δείχνει την προσπάθεια ενός κολυμβητή να ξεφύγει από την επίθεση ενός κροκοδείλου που τον πλησιάζει, μέχρι που τον γραπώνει στα σαγόνια του και τον σκοτώνει. Και όλα αυτά λίγα μέτρα από την όχθη. 
Το περιστατικό συνέβη στο Μεξικό στη λίμνη Laguna del Carpintero και ήταν τόσο κοντά στην όχθη που το κατέγραψε με ευκρίνεια η κάμερα κινητού τηλεφώνου. Όπως φαίνεται και στο βίντεο και κατάφεραν να υπολογίσουν οι ειδικοί που το είδαν, ο κροκόδειλος ήταν περισσότερο από τριάμισι μέτρα. 
Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της γυναίκας που τράβηξε το περιστατικό η οποία δεν πίστευε στα μάτια της και φώναζε στον κολυμβητή να βγει έξω. Στο σημείο κατέφτασαν σωστικά συνεργεία, αλλά ήταν ήδη αργά. Ανέσυραν απλά από τη λίμνη το σώμα του νεκρού άντρα. Η σορός του έφερε τραύματα στο ένα χέρι, στον θώρακα και στον σβέρκο. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01