search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:53
MENU CLOSE

Προβληματισμός με τον αστυνομικό με σύνθημα της Χρυσής Αυγής στο κράνος του (Photo)

23.10.2020 18:34
Προβληματισμός με τον αστυνομικό με σύνθημα της Χρυσής Αυγής στο κράνος του (Photo) - Media
 
Παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη φαίνειται ότι οι δεσμοί της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής με την Eλληνική Aστυνομία παραμένουν και έχουν πολλάκις απασχολήσει αλλά και προβληματίσει το δημόσιο διάλογο.
 
Ένας συνοδός αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση μεταφοράς των καταδικασθέντων ναζί, φοράει κράνος το οποίο αναγράφει τη φράση «Θνήσκε Υπέρ Πατρίδος». Πρόκειται για ένα αγαπημένο σύνθημα της εγκληματικής οργάνωσης που έκανε συχνά την εμφάνισή του στην πρώτη σελίδα του site της.

Έπίσης, όπως διακρίνεται σε φωτογραφία που ανάρτησε στο twitter ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος, το σύνθημα είναι γραμμένο με γραμματοσειρά που επίσης χρησιμοποιούν συχνά οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Ο αστυνομικός βρισκόταν κοντά στην οικογένεια του Νίκου Μιχαλολιάκου, η οποία τις τελευταίες ημέρες επιτίθεται φραστικά σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.
 
Πηγή: Αυγή
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:51