26/11/2020 12:25:45

Προβληματισμός με τον αστυνομικό με σύνθημα της Χρυσής Αυγής στο κράνος του (Photo)

Προβληματισμός με τον αστυνομικό με σύνθημα της Χρυσής Αυγής στο κράνος του (Photo) - Media
 
Παρά τις κατηγορηματικές διαψεύσεις του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη φαίνειται ότι οι δεσμοί της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής με την Eλληνική Aστυνομία παραμένουν και έχουν πολλάκις απασχολήσει αλλά και προβληματίσει το δημόσιο διάλογο.
 
Ένας συνοδός αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση μεταφοράς των καταδικασθέντων ναζί, φοράει κράνος το οποίο αναγράφει τη φράση «Θνήσκε Υπέρ Πατρίδος». Πρόκειται για ένα αγαπημένο σύνθημα της εγκληματικής οργάνωσης που έκανε συχνά την εμφάνισή του στην πρώτη σελίδα του site της.
Έπίσης, όπως διακρίνεται σε φωτογραφία που ανάρτησε στο twitter ο φωτορεπόρτερ Μάριος Λώλος, το σύνθημα είναι γραμμένο με γραμματοσειρά που επίσης χρησιμοποιούν συχνά οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Ο αστυνομικός βρισκόταν κοντά στην οικογένεια του Νίκου Μιχαλολιάκου, η οποία τις τελευταίες ημέρες επιτίθεται φραστικά σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ.
 
Πηγή: Αυγή

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.