search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:13
MENU CLOSE

Selena Gomez για εκλογές στις ΗΠΑ: Ήταν η πρώτη μου φορά!

27.10.2020 16:37
Selena Gomez για εκλογές στις ΗΠΑ: Ήταν η πρώτη μου φορά! - Media

 

Η Selena Gomez αποκάλυψε ότι το 2020 θα είναι η πρώτη φορά που ψηφίζει.

«Ειλικρινά, δεν ντρέπομαι να το πω αυτό, αλλά… Είμαι κάπως… Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά», δήλωσε η 28χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια, κατά τη διάρκεια μιας εικονικής εκδήλωσης.

Στη συνέχεια, εξήγησε γιατί πιστεύει ότι η ψήφος της έχει μεγαλύτερη σημασία από ποτέ.

 «Θα το πω αυτό, γιατί δεν ένιωσα ποτέ – και αυτό είναι τόσο αλήθεια και το παραδέχομαι τώρα στους ανθρώπους – ότι μετράει η ψήφος μου. Κάθε ψήφος μετράει. Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται “Ω, τι έχει σημασία;” Αυτό είναι το βασικό μου μέλημα τώρα» είπε η Selena, μιλώντας για την ψήφο.

«Μπορείς να το δεις και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μου και παντού, προφανώς, έχω επενδύσει σ ‘αυτό τώρα. Ήταν καλό. Νιώθω αισιόδοξη» πρόσθεσε.

Την περασμένη εβδομάδα η Selena μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα Instagram που γιόρταζ την πρώτη της ψήφο.

Είχε το αυτοκόλλητο «Ψήφισα» κολλημένο στην μπλούζα της και έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Μόλις τελείωσα τη συμπλήρωση της ψήφου μου!»

Η Selena έδωσε προτεραιότητα στη συμμετοχή στις εκλογές.

Αυτήν τη στιγμή υπηρετεί ως συμπρόεδρος για την πρωτοβουλία της Michelle Obama  «When We All Vote» και επίσης εμφανίστηκε πρόσφατα σε επεισόδιο της σειράς του Netflix «Whose Vote Counts Explained».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59