search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59
MENU CLOSE

Αν Χάθαγουεϊ: Καθόμουν πάνω από πέντε ώρες γι’ αυτή την μεταμόρφωση (Video)

29.10.2020 16:47
Αν Χάθαγουεϊ: Καθόμουν πάνω από πέντε ώρες γι’ αυτή την μεταμόρφωση (Video) - Media

 

Η Anne Hathaway αποκάλυψε ότι η μεταμόρφωσή της για την ταινία “The Witches” χρειάστηκε πέντε ώρες κατά τη διάρκεια μιας προ-ηχογραφημένης συνέντευξης που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο την Πέμπτη.

Η 37χρονη ηθοποιός αστειεύτηκε ότι αρχικά ήθελε να παίξει έναν πιο διακριτικό ρόλο, αλλά κατέληξε να αναλάβει τον ρόλο της «Μεγάλη Αρχιέρια των Μαγισσών» (Grand High Witch) με προσθετικά για την προσαρμογή που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Roald Dahl του 1983.

Παραδέχθηκε ότι δεν έχει ακόμη παρακολουθήσει την ταινία, η οποία κυκλοφόρησε στο HBO Max την περασμένη εβδομάδα και αποκάλυψε ότι συμμετείχε σε «τόσα ακροβατικά όσο της επιτράπηκαν», καθώς ήταν έγκυος στον γιο της Τζακ.

Σχετικά με την εμπειρία της στην ταινία κωμωδίας σκοτεινής φαντασίας, είπε: «Ήθελα να κάνω έναν ρόλο που ήταν διακριτικός και λίγο ήσυχος, αλλά δεν μπορούσα να βρω έναν, οπότε διάλεξα αυτόν. Δεν έχω δει ακόμα την ταινία, αλλά από όσα έχω δει, φαίνεται καταπληκτική».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να καθίσει στην καρέκλα για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της για έως και πέντε ώρες.

«Στην αρχή, η όλη διαδικασία της μεταμόρφωσης χρειαζόταν πέντε συν ώρες, αλλά στο τέλος της διαδικασίας της ταινίας χρειαζόταν λιγότερες από τέσσερις», είπε.

Η ηθοποιός εξήγησε: «Ήμουν έγκυος όταν το έκανα, έτσι έκανα όλα τα ακροβατικά που μου επιτρεπόταν. Ο Στάνλεϋ Τούτσι και εγώ κάναμε ο ένας τον άλλο να γελάμε όλη την ώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59