search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:42
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Κρούσμα στο Καρά Τεπέ

29.10.2020 19:44
kara-tepe.jpg

 

Συναγερμός σήμανε στη δημοτική δομή φιλοξενίας μεταναστών του Καρά Τεπέ (γνωστή και ως «παλιό» Καρά Τεπέ), καθώς θετική στον κοροναϊό βρέθηκε 25χρονη εργαζόμενη στον τομέα της εκπαίδευσης στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi.gr, έχει αρχίσει η ιχνηλάτηση των επαφών της ασθενούς και η ανησυχία είναι έντονη, καθώς στη δομή αυτή φιλοξενούνται κυρίως μικρά παιδιά και ευάλωτα άτομα.

Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι προσωρινά αποχώρησαν από τη δομή προκειμένου να ελεγχθεί η όλη κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι οι αιτούντες άσυλο που μένουν στη δομή του ΠΙΚΠΑ επρόκειτο να μεταφερθούν σήμερα, Πέμπτη, στο «παλιό» Καρά Τεπέ. Ωστόσο, τελικά η επιχείρηση εκκένωσης του ΠΙΚΠΑ αναβλήθηκε για δεύτερη φορά.

Το κλείσιμο και των δύο αυτών δομών έχει δρομολογηθεί μέχρι το τέλος του έτους, αν και η εκκένωση του ΠΙΚΠΑ έχει εκκενωθεί δύο φορές χάρη στις διεθνές εκκλήσεις και αντιδράσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:41