search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:21
MENU CLOSE

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Σπύρος Πώρος: «Τα rapid tests έδειξαν αρνητικά» (Video)

02.11.2020 09:05
Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Σπύρος Πώρος: «Τα rapid tests έδειξαν αρνητικά» (Video) - Media

 

Σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN βγήκε ο Σπύρος Πώρος, το πρωί της Δευτέρας. Ο γνωστός φωτογράφος που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο “Σωτηρία” τις τελευταίες ώρες, μίλησε για τα πρώτα συμπτώματα, επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων- ότι παρά το γεγονός ότι νοσούσε, τα rapid tests που είχε κάνει, βγήκαν αρνητικά στον ιό.

«Είμαι στο νοσοκομείο Σωτηρία για το οποίο θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου. Ο κορωνοϊός είναι μια βαριά γρίπη, την οποία ο καθένας περνάει διαφορετικά. Η μάστιγα του κόσμου μας, βέβαια, είναι η φτώχεια όχι ο ιός για αυτό και πρέπει να στηριχτεί το ΕΣΥ, να θωρακιστεί οπότε να υπάρχει ποιοτική περίθαλψη για όλους. Αφού είχα πυρετό και βήχα, οι γιατροί προκειμένου να αποφύγουν μια στροφή σε πνευμονία, με κράτησαν μέσα. Είχα κάνει rapid tests, τα οποία και χρεώνουν πανάκριβα και βγήκαν αρνητικά.

Πήγα στο εξωτερικό γιατί είχα μια δουλειά στην Κύπρο, έκανα το rapid test που βγήκε αρνητικό. Προφανώς εγώ ένιωθα κάποιες ενοχλήσεις και πίστευα ότι είχα κολλήσει εδώ, όχι στην Κύπρο, αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος. Το rapid test πάντως έδειξε αρνητικό. Μετά από τρεις μέρες, όταν επέστρεψα στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο με έπιασαν ρίγη. Μετά έκανα το μοριακό test και βγήκε θετικό» ανέφερε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01