search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:57
MENU CLOSE

Σε ανταπόδοση για την Αγία Σοφία, ανοίξαμε το Τζαμί στην Αθήνα!

04.11.2020 10:38
Σε ανταπόδοση για την Αγία Σοφία, ανοίξαμε το Τζαμί στην Αθήνα!  - Media

 

Οι πόρτες του πρώτου επίσημου τεμένους της Αθήνας άνοιξαν σε ανταπόδοση της μουσουλμανικής γενναιοδωρίας να μετατρέψει την Αγία Σοφία  από μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς σε τζαμί, όπως επίσης και την Μονή της Χώρας, το Βυζαντινό χριστιανικό μοναστήρι στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και για τις φοβερές διευκολύνσεις στο άνοιγμα της Σχολής της Χάλκης. Γενικά, είμαστε φουλ προοδευτικοί, πρωτοπόροι, ανεκτικοί και στέλνουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης σε κάθε κατατρεγμένο από τον δυτικό ιμπεριαλιστικό φονταμενταλισμό, ισλαμιστή. 

Είναι αλήθεια ότι υπάρχει έλλειψη τζαμιών γενικά και αυτό είναι μια βασική εκκρεμότητα των δυτικών κοινωνιών απέναντι στα δίκαια αιτήματα των απανταχού τζιχαντιστών τους οποίους ορθώς υποστηρίζει κι ο Ερντογάν, αλλά και των ισλαμιστών στη χώρα μας που δηλώνουν στο όνομα του προφήτη πρόθυμοι να σταθούν αν χρειαστεί στο πλάι των αδελφών Τούρκων μαζί με τους αδελφούς κατατρεγμένους Αλβανούς που στηρίζουν την φίλη γείτονα, καθώς από την Ελλάδα εισέπραξαν μόνο αχαριστία και εκμετάλλευση. Σιγά – σιγά αποκαθίσταται το δίκαιο του ισλαμιστή αλλά και του Αλβανού που στηρίζει με νύχια και δόντια την  φίλη Τουρκία με την οποία συνδέεται με στενούς δεσμούς φιλίας.  

Ήδη, μουσουλμανικές κοινότητες στην Ελλάδα ζήτησαν άδεια να διαδηλώσουν κατά του Μακρόν καθώς θεωρούν ότι το Ισλάμ πρέπει να έχει λόγο στη διαμόρφωση του γαλλικού εκπαιδευτικού συστήματος, διότι, εντελώς δημοκρατικά και με βάση την αντίληψη του ισλαμικού περί δικαίου αισθήματος, σε αντίθετη περίπτωση προβλέπονται αποκεφαλισμοί για παραδειγματισμό. Γιατί, δηλαδή, να μην διαδηλώσουν οι προσβεβλημένοι μουσουλμάνοι εναντίον του βέβηλου Μακρόν και της άθεης Γαλλίας στο κέντρο της Αθήνας με την προτροπή του Ερντογάν που είναι πλέον ο παγκόσμιος ηγέτης των απανταχού κατατρεγμένων μουσουλμάνων; 

Το βασικό είναι να ανοίγουν τζαμιά γιατί αυτή είναι η μεγάλη  προτεραιότητα της ανθρωπότητας: η ελευθερία της έκφρασης και διάδοσης του Ισλάμ και ο αποκλεισμός (αποκεφαλισμός) κάθε αντίθετης άποψης – στην αρχή για τις θρησκευτικές ανάγκες και μετά βλέποντας και κάνοντας… Αρκεί οι κοινωνίες στις οποίες ανοίγουν τζαμιά, να μην προσβάλλουν τον τρόπο ζωής του Ισλάμ. 

Γενικά, στη χώρα μας, η προοδευτική κοινότητα δείχνει αλληλέγγυα  στους αποκεφαλισμούς των αποικιοκρατικών άπιστων σκυλιών της Δύσης από τους οποίους τόση αχαριστία εισπράξαμε ως χώρα. Από την άλλη, δείχνει έντονη συμπάθεια στους αδελφούς μουσουλμάνους – με την εγγύηση του Ερντογάν και των αδελφών γειτόνων Τούρκων – στο όνομα πάντα της  αλληλεγγύης και αδελφοσύνης  των λαών. 
Η θρησκεία της πολυπολιτισμικότητας είναι εδώ, το όραμά της μέρα με τη μέρα γίνεται πραγματικότητα, οι ανίερες δυτικές αξίες δίνουν τη θέση τους στις ελευθερίες του Ισλάμ, στην μια και μοναδική φωνή της Αλήθειας που θα επαναφέρει τους παραστρατημένους δυτικούς στον ίσιο δρόμο της ισλαμικής Δημοκρατίας. 

Αγανακτούμε και μείς μαζί με τα αδέλφια μας, τους μουσουλμάνους με τους οποίους δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα (αν θέλουμε να έχουμε  …τα κεφάλια μας ήσυχα) και τείνουμε χείρα φιλίας και στον μέγα Σουλτάνο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και στο δίκαιο όραμα του για την ανασύσταση  της πολυπολιτισμικής οθωμανικής αυτοκρατορίας…  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01