search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01
MENU CLOSE

Βουλή: Ακυρώνεται η αυριανή «Ώρα του Πρωθυπουργού» – Παρέμβαση Ραγκούση

05.11.2020 15:37
Βουλή: Ακυρώνεται η αυριανή «Ώρα του Πρωθυπουργού» - Παρέμβαση Ραγκούση - Media

 

Ακυρώνεται η «Ώρα του Πρωθυπουργού» αύριο στην Βουλή καθώς σύμφωνα με πηγές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, «μετά τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού και του lockdown που ισχύει από το Σάββατο τα ξημερώματα παρέλκει η συζήτηση της ερώτησης που έχει καταθέσει ο κύριος Τσίπρας για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

Σημειώνεται ότι την επίκαιρη ερώτηση με την οποία καλούσε την κυβέρνηση να απαντήσει για την κατάσταση στα μέσα μαζικής μεταφοράς είχε καταθέσει ο αρχηγός της αξιωματική αντιπολίτευσης Αλέξης Τσιπρας.

Παρέμβαση Ραγκούση

 Σε παρέμβασή του στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την επιτάχυνση της εκδίκασης εκκρεμών υποθέσεων του ν. 3869/2010, είπε ότι μετά το «ιδιότυπο» διάγγελμα με τον «Σωτήρη» όπως αποκάλεσε ο κ. Μητσοτάκης «πολλές φορές» τον κ. Τσιόδρα, έγινε «ακύρωση » της επίκαιρης ερώτησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρόκειται για δειλία του κ. Μητσοτάκη να αντιμετωπίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα στο ναό της Δημοκρατίας » είπε ο κ. Ραγκούσης και συνέχισε:

Ο κ. Μητσοτάκης, αντί να αναλάβει στη Βουλή τις ευθύνες του για τη δραματική εξέλιξη στο μέτωπο της πανδημίας, δεν βάζει σε καταστολή μόνο τη λειτουργία της οικονομίας και της κοινωνίας, αλλά,«βάζει σε καταστολή τη λειτουργία και του Κοινοβουλίου» είπε ο κ. Ραγκούσης.

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο δικαιολογίας μιας εντελώς αστήρικτης και εντελώς προβληματικής απόφασης του κ. Μητσοτάκη που«το βάζει στα πόδια» είπε ο κ. Ραγκούσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01