search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:46
MENU CLOSE

Η Λάνα Ντελ Ρέι διασκεύασε τον ύμνο της Λίβερπουλ – Θα προβληθεί σε ντοκιμαντέρ για την αγγλική ομάδα (Video)

05.11.2020 15:57
Η Λάνα Ντελ Ρέι διασκεύασε τον ύμνο της Λίβερπουλ - Θα προβληθεί σε ντοκιμαντέρ για την αγγλική ομάδα (Video) - Media

 

Η Λάνα Ντελ Ρέι κυκλοφόρησε μία μελαγχολική διασκευή του ύμνου της Λίβερπουλ «You’ ll Never Walk Alone», η οποία πρόκειται να προβληθεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ για την αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα της Premier League.

Το τραγούδι που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο μιούζικαλ των Ρότζερς και Χάμερσταϊν Carusel έγινε ύμνος της ποδοσφαιρικής ομάδας όταν το διασκεύασαν οι Gerry & the Pacemakers τη δεκαετία του ’60. Τη διασκευή του τραγουδιού παρουσίασε η ίδια η Λάνα Ντελ Ρέι με ένα ασπρόμαυρο βίντεο στο Instagram.

Ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με το ντοκιμαντέρ με θέμα την πρωταθλήτρια της Premier League παραμένουν άγνωστες, η Λάνα Ντελ Ρέι πρόκειται να κυκλοφορήσει το έβδομο στούντιο άλμπουμ Chemtrails Over the Country Club είτε στις 10 Δεκεμβρίου είτε στις 7 Ιανουαρίου.

Μέχρι στιγμής, η γνωστή τραγουδίστρια παρουσίασε μόνο το πρώτο single «Let Me Love You Like A Woman».

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:42