search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:35
MENU CLOSE

Σπάνιες φωτογραφίες αστέρων λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή: Οι καθρέφτες, το μακιγιάζ και τα μαλλιά (Photos)

06.11.2020 17:26
Σπάνιες φωτογραφίες αστέρων λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή: Οι καθρέφτες, το μακιγιάζ και τα μαλλιά (Photos) - Media

 

Ένας φωτογράφος αποκάλυψε σπάνια παρασκήνια γνωστών ηθοποιών, συμπεριλαμβανομένων των Cate Blanchett, Sheridan Smith και Olivia Colman, στο νέο του βιβλίο.

Ο Simon Annand έχει προσφέρει μια ματιά στα αξιοσημείωτα αστέρια στα καμαρίνια τους κατά τη διάρκεια των 30 λεπτών προτού η αυλαία ανεβεί, στο τελευταίο του βιβλίο Time to Act.

Ένα κοντινό πλάνο δείχνε μια ματωμένη Cate Blanchett να κοιτάζει έντονα στον καθρέφτη πριν πάει στη σκηνή του The Present στο Θέατρο Ethel Barrymore της Νέας Υόρκης, το 2017.

Σε μια άλλη κοντινή , φωτογραφία η Sheridan Smith φτιάχνει τα ξανθά μαλλιά της καθώς ετοιμάζεται να ξαφνιάσει το κοινό στην παράσταση του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου Flare Path, το 2011.

Η λαμπρή Olivia Colman φτιάχνει τα μαλλιά της πριν από την παράσταση του Hay Fever στο Θέατρο Noel Coward το 2012

Ο Benedict Cumberbatch υπόκειται σε περίπλοκο μακιγιάζ, ενώ πρωταγωνιστεί στο Frankenstein στο Εθνικό Θέατρο το 2011.

Ο Jude Law κοιτάζει προσεκτικά μια εικόνα του αμερικανού χορευτή Fred Astaire πριν αναλάβει τον ρόλο του Hamlet στο θέατρο Wyndham στο West End του Λονδίνου το 2009.

Δύο παρόμοιες φωτογραφίες δείχνουν τους Orlando Bloom και Ashley Jensen (που απεικονίζονται το 2007 και το 2013) να βλέπουν τις δικές τους αντανακλάσεις καθώς διορθώνουν τα ρούχα και το μακιγιάζ τους.

Μεταξύ άλλων, στο βιβλίο ποζάρει και η αμερικανική ηθοποιός  Sally Field.

Ο Layton Williams, γνωστός για το Everybody’s Talking About Jamie, φοράει ένα τολμηρό κόκκινο σακάκι και μπότες με τακούνια ενώ παίζει στο Rent στο θέατρ St James Theatre το 2017.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30