search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:27
MENU CLOSE

Σοβαρό επεισόδιο στο Νοσοκομείο Καβάλας: Έγκυος καταγγέλλει πως τη χτύπησε σεκιουριτάς

07.11.2020 12:38
Καβάλα: Θρίλερ με πτώμα σε πηγάδι - Το σενάριο που εξετάζεται - Media

 

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε, χθες βράδυ, στο Νοσοκομείο της Καβάλας μεταξύ μιας εγκύου, του πατέρα της και του υπαλλήλου εταιρίας φύλαξης (security) του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με την πλευρά της εγκύου, η οποία βρίσκεται στον 8ο μήνα κύησης, όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε στο Νοσοκομείο, μεταφερόμενη από τον πατέρα της και ζήτησε από τον άνδρα της εταιρίας security, ο οποίος βρίσκεται στην είσοδο του Ιδρύματος, να μπει μέσα.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, ο άνδρας μίλησε απαξιωτικά στον πατέρα της και τον έπιασε από τον λαιμό, ενώ χαστούκισε και την ίδια, η οποία μετά το περιστατικό νοσηλεύτηκε ούσα ταραγμένη από την ένταση.

Σύμφωνα με την πλευρά του άνδρα της εταιρίας security τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, αλλά η έγκυος ήταν εκείνη η οποία μίλησε αρχικά απαξιωτικά και επιθετικά στον ίδιο, ενώ -σύμφωνα με την εκδοχή του υπαλλήλου φύλαξης- ο πατέρας της επιχείρησε να χειροδικήσει εναντίον του και στην προσπάθειά του να προστατευτεί χτύπησε άθελά του την έγκυο.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ ακολούθησαν μηνύσεις και από τις δυο πλευρές.

«Απαράδεκτα τέτοια γεγονότα»

Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης, δήλωσε στο KAVALA POST ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούνται από τις αυστηρές οδηγίες για την είσοδο πολιτών στο Νοσοκομείο.

«Καταδικάζω απερίφραστα το γεγονός. Φραστικές επιθέσεις ή πολύ περισσότερο χειροδικίες δεν συνάδουν με τον τρόπο τον οποίο οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε τους πολίτες, ειδικά αυτήν τη δύσκολη, υγειονομικά, εποχή», είπε, σημειώνοντας ότι θα διερευνήσει περαιτέρω το περιστατικό.

Με πληροφορίες από kavalapost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01