search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:46
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Χαμός στο αεροδρόμιο με Γερμανίδα που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα

08.11.2020 11:17
Ηράκλειο: Χαμός στο αεροδρόμιο με Γερμανίδα που αρνήθηκε να φορέσει μάσκα - Media

 

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης», καθώς μια Γερμανίδα υπήκοος, 37 ετών, αρνούνταν πεισματικά να φορέσει τη μάσκα της, όπως υποχρεούται σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, ενώ στην συνέχεια ήταν ιδιαίτερα επιθετική προς το προσωπικό του αεροδρομίου που της ανέφερε ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει τη μάσκα εφόσον θέλει να παραμείνει στον χώρο του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, η 37χρονη επιτέθηκε λεκτικά προς το προσωπικό και δεν συνεργάζονταν, με αποτέλεσμα στο σημείο να μεταβεί η Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η γυναίκα παρελήφθη από το ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε αρχικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Εκεί εξετάστηκε από παθολόγο, χειρουργό και ψυχίατρο και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για περαιτέρω εξετάσεις, καθώς στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο δεν υπάρχει ψυχιατρική κλινική.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, καθώς η 37χρονη δεν έχριζε τελικά άμεσης νοσηλείας, συνελήφθη για αντίσταση στις Αρχές, απείθεια, της επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για την μη χρήση μάσκας ενώ στην υπόθεση αναμένεται πλέον εισαγγελική παρέμβαση.

Η προανάκριση διενεργείται από το ΑΤ Αερολιμένα Ηρακλείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:45