search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:04
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Αίγιο: Άνδρας έπεσε τελικά από γέφυρα της Εθνικής Οδού

11.11.2020 10:47
Τραγωδία στο Αίγιο: Άνδρας έπεσε τελικά από γέφυρα της Εθνικής Οδού - Media

 

Τέλος στη ζωή του έδωσε, πέφτοντας από γέφυρα της Ολυμπίας οδού, στο Αίγιο, ένας ηλικιωμένος. Αιτία της πράξης του φαίνεται να ήταν τα οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr.  Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και κινητοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ ενώ ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική ωστόσο όπως αναφέρει, ο άνδρας προχώρησε στην πτώση πριν την άφιξή της.

Ο άνδρας έκανε πράξη την απειλή του και πριν πέσει στο κενό, φώναξε “Δεν θέλω να ζήσω άλλο” και εκτός από οικονομικά φέρεται να αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας, όπως αναφέρει το filodimos.gr.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 75χρονο, ο οποίος μετά την πτώση του από την γέφυρα που βρίσκεται πάνω από το Δημοτικό Γήπεδο Αιγίου, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει αποκατασταθεί. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:03