search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:27
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Εργαζόμενη στο ΑΧΕΠΑ κατέληξε από τον ιό στο νοσοκομείο

16.11.2020 14:50
Κορωνοϊός: Εργαζόμενη στο ΑΧΕΠΑ κατέληξε από τον ιό στο νοσοκομείο - Media

 

Μία μέρα μετά τον θάνατο του 42χρονου πνευμονολόγου στο νοσοκομείο Αττικόν έχασε την μάχη με τον κορονοϊό ένας ακόμη εργαζόμενος σε νοσοκομείο αναφοράς. Πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 49 ετών, η οποία εργαζόταν στον τομέα των παραϊατρικών υπηρεσιών στο Ακτινολογικό του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Η γυναίκα νοσηλευόταν τις τελευταίες περίπου δύο εβδομάδες στο ΑΧΕΠΑ.

«Η συνάδελφος παρουσίασε συμπτώματα, μετά από λίγο καιρό χειροτέρεψε και όταν επιβαρύνθηκε πολύ η υγεία της, διασωληνώθηκε. Τελικά κατέληξε το πρωί της Δευτέρας. Έδωσε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως την έδινε και κάθε μέρα στο νοσοκομείο, για να ανταποκριθεί στα καθηκοντά της. Μαζί της έδωσαν τη μάχη οι γιατροί και οι νοσηλευτές, αλλά, δυστυχώς, η συνάδελφος δεν τα κατάφερε». λέει στο ethnos.gr το μέλος της διοίκησης της ΠΟΕΔΗΝ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΑΧΕΠΑΕλένη Μπακιρλή.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα κατά πάσα πιθανότητα δεν κόλλησε τον ιό μέσα στο νοσοκομείο, όπου εργαζόταν, αλλά από το οικογενειακό της περιβάλλον. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτος κόλλησε κορονοϊό ο γιος της και στησνέχεια νόσησε η ίδια ιαι ο σύζυγός της. Ο σύζυγος και ο γιος δε νοσηλεύονται σε κάποια νοσοκομειακή μονάδα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες πέθανε από κορονοϊό σε ηλικία 52 ετών ο Γιάννης Μητρόπουλος, ένας εκ των γιατρών της Βουλής,  με ειδικότητα καρδιολόγου, ο οποίος νοσηλευόταν για μικρό χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Ακολουθεί η ανάρτηση του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, Χαράλαμπου Κοροξενού:

facebook-ahepa.jpg

Διαβάστε επίσης: Κορωνοϊός: Σε πλήρη «ασφυξία» η Θεσσαλονίκη – Πληροφορίες για διακομιδές ασθενών – Η κατάσταση στην υπόλοιπη χώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52