search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01
MENU CLOSE

Τρομακτικό βίντεο: Τεράστιος βράχος καταρρέει από βουνό – Όπως είχε γίνει και στο Ναυάγιο στη Ζάκυνθο (Video)

18.11.2020 18:11
Σκαρφάλωσε σε ένα βράχο για να την τραβήξουν καλύτερη φωτογραφία, γλίστρησε και έπεσε – Καρέ καρέ η πτώση της (Video) - Media

 

Το περιστατικό θυμίζει έντονα εκείνο της Ζακύνθου όταν στην παραλία Ναυάγιο είχε καταρρεύσει τεράστιος βράχος. Συνέβη σε παραλία στα Κανάρια νησιά και από κάτω υπήρχαν αυτοκίνητα τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς από τους τόνους πέτρας και λάσπης που τα καταπλάκωσαν. Η παραλία ονομάζεται Αρκάγκα και είναι ένα από τα πλέον γνωστά τουριστικά θέρετρα στην περιοχή Velle Gran Rey 
Στο σημείο το βουνό είναι ασταθές και συχνά πυκνά έχουν σημειωθεί παρόμοιες κατολισθήσεις ενώ εκεί που υπήρχαν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα υπήρχαν πινακίδες που προειδοποιούσαν για «πτώσεις βράχων». 
Η αστυνομία χτένισε το σημείο μετά την κατολίσθηση με ειδικά σκυλιά να μυρίζουν αλλά ευτυχώς σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν υπάρχει άνθρωπος αγνοούμενος κάτω από τα βράχια. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:00