search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:44
MENU CLOSE

Κίνα: Τρομακτική έκρηξη στην κουζίνα εστιατορίου τραυματίζει 34 άτομα (Photos/Video)

19.11.2020 09:02
Κίνα: Τρομακτική έκρηξη στην κουζίνα εστιατορίου τραυματίζει 34 άτομα (Photos/Video)  - Media

 

Μια τρομακτική έκρηξη στην κουζίνα ενός μικρού εστιατορίου στην Κίνα την Τετάρτη, είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά 34 άτομα, σύμφωνα με τις Αρχές.

Η έκρηξη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος στην κουζίνα εστιατορίου στο Μιλούο, μια πόλη στην επαρχία Χουνάν της νότιας Κίνας.

Αξιωματούχοι της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής του Μιλούο διερευνούν τα αιτία της έκρηξης.

Πλάνα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το τρομακτικό περιστατικό.

Στιγμιότυπο 42 δευτερολέπτων δείχνει πυκνό καπνό να βγαίνει από την κουζίνα αμέσως μετά την έκρηξη.

Το προσωπικό του εστιατορίου αρχικά έφυγε τρομαγμένο από τον καπνό, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα, επέστρεψε προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση.

Ακριβώς καθώς πλησιάζουν την πόρτα, συμβαίνει μια δεύτερη έκρηξη, αφήνοντας το εστιατόριο στο έλεος της φωτιάς, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Το βίντεο τελειώνει με πελάτες και προσωπικό να φεύγουν από το εστιατόριο, συμπεριλαμβανομένου ενός με φλόγες στο σώμα του.

Η τοπική εφημερίδα Xiao Xiang Morning News ανέφερε ότι η έκρηξη μπορεί να προκλήθηκε από διαρροή στη δεξαμενή πετρελαίου της κουζίνας.

 

Το Μιλούο έχει πληθυσμό περίπου 730.000 κατοίκων και έχει πάρει το όνομά του από τον ομώνυμο ποταμό που είναι διάσημος για τους αγώνες με βάρκες δράκων ση ετήσιο φεστιβάλ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01