18/01/2021 15:24:31

Η Άγκυρα συνεχίζει και τις «χαμηλής έντασης» προκλήσεις: Η τουρκική μετεωρολογική υπηρεσία έκανε... Τουρκία το ψευδοκράτος (Photo)

Η Άγκυρα συνεχίζει και τις «χαμηλής έντασης» προκλήσεις: Η τουρκική μετεωρολογική υπηρεσία έκανε... Τουρκία το ψευδοκράτος (Photo) - Media

 

Πέραν των προκλήσεων με τα ερευνητικά πλοία -η παρουσία των οποίων στο Αιγαίο και την κυπριακή ΑΟΖ μπορεί να οδηγήσει σε «θερμό επεισόδιο», η Άγκυρα μοιάζει να επιδίδεται και σε προκλήσεις «χαμηλής έντασης», οι οποίες ωστόσο δείχνουν καθαρά τις προθέσεις της.

Έτσι, και τα κατεχόμενα ενέταξε στον χάρτη του μετεωρολογικού δελτίου της η τουρκική κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, η τουρκική Μετεωρολογική Υπηρεσία άλλαξε από την Πέμπτη τον χάρτη που εμφανίζεται στην κεντρική της σελίδα με τον παρακάτω, στον οποίο τα κατεχόμενα παρουσιάζονται πλέον ως ακόμα μια τουρκική επαρχία.

Όπως αναφέρει το sigmalive, η κίνηση αυτή αποτελεί άλλη μια ένδειξη της συνεχιζόμενης προσπάθειας προσάρτησης των κατεχομένων στην Τουρκία. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή για να δείχνει και τον καιρό στα κατεχόμενα, αν και κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.