search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:26
MENU CLOSE

Πότε και πώς θα γίνει ο τελικός του GNTM3 (Video)

20.11.2020 16:24
Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Βίκυ Καγιά: Την αλήθεια την ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο (Video) - Media

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει το GNTM 3, όπου έχουν μείνει 10 παίκτες, οδεύοντας προς τον μεγάλο τελικό.

Τα γυρίσματα του ριάλιτι έχουν ολοκληρωθεί εδώ και 15 μέρες και έχει απομείνει η ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας κατά τη διάρκεια του ζωντανού μέρους του τελικού, που θα κρατήσει 45 λεπτά.

Όπως κάθε χρόνο, το πρώτο μέρος του τελικού θα είναι μαγνητοσκοπημένο, ενώ το δεύτερο θα μεταδοθεί live από τα studio του Star, ωστόσο, φέτος δεν θα υπάρχει παρουσία κοινού λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, δεν θα υπάρχουν συγγενείς και κοινό, ενώ όσον αφορά τους παλιούς παίκτες, ο σταθμός δεν έχει καταλήξει ακόμη στο εάν θα εμφανιστούν και οι πρώην συμμετέχοντες και συμμετέχουσες.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η προτεινόμενη ημερομηνία για να δούμε τον τελικό είναι η Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη διάρκεια του lockdown.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01