search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:09
MENU CLOSE

Είναι ευτύχημα που ζούμε!

23.11.2020 09:29
Είναι ευτύχημα που ζούμε! - Media

 

Μαθαίνουμε ότι δεν κολλά ο ιός από την θεία κοινωνία αλλά δεν μαθαίνουμε πόσοι έχουν εγκαταλείψει αυτόν τον μάταιο κόσμο από τη θεια μετάληψη. Ιεράρχες πεθαίνουν, ασθενούν αλλά εξακολουθούν να υπεραμύνονται της βεβαιότητάς τους που θέλει την θεια κοινωνία αλώβητη από τον covid-19. Σου λέει, εδώ η θρησκεία αντέχει γερά από κτίσεως κόσμου, στον covid-19 θα κωλώσει; Δε σου λέει ξανά πόσες ζωές κοστίζει η μεταφυσική αντιμετώπιση της πανδημίας. Θέλουν τα μαγαζιά τους ανοιχτά και τους πελάτες τους να εξαιρούνται των μέτρων.

Κι ενώ θερίζει ο θάνατος στους δρόμους, παρακολουθούμε τον Κουτσούμπα και το τιμημένο ΚΚΕ να αντιστέκεται στον ιμπεριαλιστικό ιό στους δρόμους με απεργίες, πορείες, διεκδικήσεις και άλλους μαζικούς αγώνες, να δίνει σκληρές λαϊκές μάχες για το πουκάμισο του Παφίλη. Το ΚΚΕ όχι μόνο αδιαφορεί για τον θάνατο (αντίθετα με τον Κουτσούμπα που όταν τον πλησίασε ο αστυνομικός, ζήτησε έντρομος να τηρηθούν οι αποστάσεις!) αλλά και τον επιδιώκει καθώς θα εμπλουτιστεί από τα πτώματα αγωνιστών η Ιερά Πινακοθήκη των θυμάτων του Περισσού χαρίζοντάς του μιαν ανάσα ζωής στην ΜΕΘ του 5% που θέλει πάση θυσία το μαγαζί ανοιχτό και τους πελάτες του να εξαιρούνται των μέτρων.

Από την άλλη, η αξιωματική αντιπολίτευση μετρά με αγωνία τους νεκρούς για να ξεπεράσει η ίδια το ψυχολογικό όριο των 110 της Δούρου ταυτίζοντας μια παγκόσμια πρωτοφανή πανδημία με μιαν εγχώρια διοικητική και κυβερνητική ανικανότητα. Μετρά νεκρούς, αναρτά τάφους στο διαδίκτυο, εξευτελίζει τον εθελοντισμό και την αυτοθυσία, την κοινωνική αλληλεγγύη η οποία, εν προκειμένω, της χαλά το αφήγημα της καταστροφής, παίζει τα ρέστα της στα πτώματα κατασκηνώνοντας στις ΜΕΘ, μην της ξεφύγει η απογραφή κανενός νεκρού. Θέλει να διασπαρεί ο θάνατος, μπας και ξαναπάρει το κεντρικό μαγαζί της χώρας γιατί το ηθικό πλεονέκτημα καλόμαθε στις πολυτέλειες και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο.

Από κοντά, μια στρατιά προθύμων (οι μόνοι ανιδιοτελείς!) προσφέρουν με γενναιοδωρία τις πολύτιμες γνώσεις τους πληκτρολογώντας σωτήρια σχέδια για την καταπολέμηση του covid-19. Το πολύτιμο έργο τους συνδράμει ένα πλήθος ερασιτεχνών επιστημόνων του διαδικτύου που ελέγχει τα επιστημονικά δεδομένα, παρακολουθεί την εξέλιξη στη συμπεριφορά του ιού και τις μεταλλάξεις του, γνωρίζει τα υγειονομικά συστήματα όλων των χωρών του πλανήτη, παίζει στα δάκτυλα τις στατιστικές εξισώσεις, γενικά διψά να σώσει την ανθρωπότητα. Μαζί και ο εθνικός σύλλογος των απανταχού συνομωσιολόγων που τοποθετούνται δυναμικά αποκαλύπτοντας τρομερά μυστικά που μας κρύβουν οι μασόνοι, εννοείται οι Εβραίοι και άλλες σκοτεινές δυνάμεις του σύμπαντος.

Το επόμενο κύμα σκοταδισμού, κυνικού υπολογισμού και παραφροσύνης θα το βιώσουμε με τους εμβολιασμούς. Υπό αυτές τις συνθήκες και τον κορωνοϊό να καλπάζει, είναι ευτύχημα που ζούμε!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:08