27/01/2021 15:44:02

Το υπόγειο κολαστήριο του παιδόφιλου – Εδώ κράτησε για 52 ημέρες ένα 7χρονο αγόρι (Video)

Το υπόγειο κολαστήριο του παιδόφιλου – Εδώ κράτησε για 52 ημέρες ένα 7χρονο αγόρι (Video) - Media

 

Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας είχαν εντοπίσει το υπόγειο στο οποίο ο 26χρονος παιδόφιλος Ντμίτρι Κοπίλοφ είχε απαγάγει και βαστούσε επί 52 ημέρες ένα 7χρονο αγοράκι. 


Ήταν ένα απομακρυσμένο σπίτι στο χωριό Μακαρίκα στην περιοχή Βλαντιμίρ 200 χιλιόμετρα έξω από τη Μόσχα. Στο υπόγειο ο παιδόφιλος κακοποιούσε σεξουαλικά το 7χρονο παιδί. Με μια συντονισμένη επιχείρηση και με τα όπλα έτοιμα να πυροβολήσουν οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων μπήκαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν τον 26χρονο και απελευθέρωσαν το παιδάκι. 


Στο υπόγειο οδηγήθηκαν από μια καταπακτή που είχε καλύψει ο 26χρονος. Οι ειδικές δυνάμεις έσπασαν την ατσάλινη καταπακτή και μπήκαν μέσα. Το παιδί παραδόθηκε στους γονείς του οι οποίοι περίμεναν έξω από το σπίτι με άλλες δυνάμεις της αστυνομίας. 
Όπως είπε ο επικεφαλής το παιδί μόλις τους είδε άρχισε να γελάει από αγαλλίαση και αμέσως μετά ξέσπασε σε ένα βουβό κλάμα. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.