search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:53
MENU CLOSE

Βούτηξε με το πούρο στο στόμα στο ποτάμι για να σώσει τον σκύλο του που τον έτρωγε ένας αλιγάτορας (Video)

24.11.2020 16:38
Βούτηξε με το πούρο στο στόμα στο ποτάμι για να σώσει τον σκύλο του που τον έτρωγε ένας αλιγάτορας (Video) - Media

 

Ο Ρίτσαρντ Γουίλμπανκς είχε βγάλει τον μικρό του σκύλο βόλτα σε μια παραλίμνια περιοχή στη Φλόριντα. Ως κάτοικος της περιοχής γνώριζε πολύ καλά ότι στις όχθες των ελών, των ποταμών και των λιμνών παραμονεύουν αλιγάτορες. Μικροί ή και μεγαλύτεροι. 
Κάποια στιγμή και ενώ είχε ανάψει και απολάμβανε το πούρο του, χάζευε το σκυλάκι που έπαιζε αμέριμνο στις όχθες της λίμνης. Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Από τη λίμνη πετάχτηκε ένας αλιγάτορας, δάγκωσε τον σκύλο που το όνομα του είναι Γκάνερ και τον έσυρε μέσα στη λίμνη. 
Ο Ρίτσαρντ δεν έχασε την ψυχραιμία του. Βούτηξε στο νερό έπιασε τον αλιγάτορα του άνοιξε τα σαγόνια και έσωσε το μικρό του σκυλί από του χάρου τα δόντια. Πάντως όπως θα δείτε και στο βίντεο στο σημείο υπήρχαν προειδοποιητικές πινακίδες που έλεγαν στον κόσμο να προσέχει τους αλιγάτορες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:53