search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:29
MENU CLOSE

Χανιά: Καφετέρια βοηθάει τους πελάτες της να… πετύχουν το στόχο τους στην τουαλέτα (Photos)

25.11.2020 08:23
Χανιά: Καφετέρια βοηθάει τους πελάτες της να… πετύχουν το στόχο τους στην τουαλέτα (Photos) - Media

 

Πολλούς επαγγελματίες, στο χώρο της εστίασης τους έχει απασχολήσει η υγιεινή και η καθαριότητα του τουαλετών. Ειδικά οι πελάτες που αγνοούν κάθε κανόνα και ουρούν έξω από την λεκάνη θεωρούνται μάστιγα.

Δεν είναι μόνο η απολύμανση και η σχολαστική καθαριότητα που πρέπει να ακολουθήσει αλλά και είναι θέμα αισθητικό. Μια βρώμικη τουαλέτα απωθεί τους πελάτες και δημιουργεί κακή εικόνα για το μαγαζί χωρίς πολλές φορες οι ιδιοκτήτες να φταίνε σε κάτι.

Ειδικά τώρα, την εποχή του κορωνοιού, και αφου ανοίξουν πάλι αυτά τα καταστήματα, το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Ενας επαγγελματίας από την Κρήτη βρήκε τη λύση:

Έτσι, στο καφέ Cartoon στο κέντρο των Χανίων και έχουν αποφασίσει να πάρουν μέτρα μήπως και καταφέρουν να προστατεύσουν την τουαλέτα τους.

Όπως αναφέρει το Zarpanews φόρτωσαν» την τουαλέτα με προειδοποιήσεις και διευκρινήσεις για να… σώσουν ο,τι σώζεται.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01