17/01/2021 13:47:30

Περικλής Λιανός για… παντογνώστες του κορωνοϊού : «Κάνουν ντόρο για να είναι στην επικαιρότητα» (Video)

Περικλής Λιανός για… παντογνώστες του κορωνοϊού : «Κάνουν ντόρο για να είναι στην επικαιρότητα» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε ο Περικλής Λιανός, ο οποίος μεταξύ άλλω αναφέρθηκε στην αντίθεσηη που είχε αρχικά με την επιστροφή του "Καφέ της Χαράς", κάτι για το οποίο σήμερα δηλώνει ανακουφισμένος καθώς έχει δουλειά σε καιρούς δύσκολους. Ο ηθοποιός εξέφρασε, επίσης, τη δυσαρέσκειά του για όλους όσοι -χωρίς να έχουν την απαραίτητη γνώση- έχουν λόγο για τα μέτρα και την πανδημία, με μοναδικό σκοπό να βρίσκονται στην επικαρότητα, όπως τονίζει.

«Μπαίνουν καινούργια πρόσωπα και αύριο έχω πολύ μεγάλη χαρά γιατί έχουμε μια πολύ καλή σκηνή με τον Νίκο Ψαρρά, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Ο δικός μου ρόλος παρουσιάζει κάποιες εκδοχές περίεργες. Στην αρχή δεν ήμουν απλά δύσπιστος, ήμουν αρνητικότατος για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς. Αλλά τώρα είμαι ενθουσιασμένος και τυχερός γιατί εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε δουλειά. Μια από τις σκηνές που δεν θα ξεχάσω είναι η σκηνή του μεθυσιού με τον Γιώργο Καραμίχο, που έπαιζα με 39 πυρετό. Ήταν και μια σκηνή με τον Χάρη Ρώμα που έτρεμα και δεν μπορούσα να μιλήσω από τον πυρετό. Αλλά βγήκαν εξαιρετικά καλές. Ευτυχώς τα γυρίσματα τώρα δεν έχουν σταματήσει.

Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, αλλά πλέον δεν μπορώ . Μου έχουν πει οι ειδικοί ότι στην ηλικία που είμαι τώρα, στα 57, δεν πρέπει. Η ψυχανάλυση πρέπει να γίνεται μέχρι τα 40 και κάτι, μετά απαγορεύεται. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που βγαίνουν κι έχουν άποψη για τον κορωνοϊό και για όλα. Εγώ είμαι υπέρ της επιστήμης. Μην ανεβούμε ξανά στα δέντρα, μη γίνουμε μαϊμούδες. Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που κάνουν ντόρο μόνο και μόνο για να είναι στην επικαιρότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.