search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:32
MENU CLOSE

Η γρήγορη αντίδραση της μάνας – Πετάχτηκε σα γάτα και απομάκρυνε το μωρό της από μια δηλητηριώδη σαρανταποδαρούσα (Video)

27.11.2020 17:13
Η γρήγορη αντίδραση της μάνας – Πετάχτηκε σα γάτα και απομάκρυνε το μωρό της από μια δηλητηριώδη σαρανταποδαρούσα (Video) - Media

 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα στην Μπανγκόκ. Ένα παιδάκι με το όνομα Νκόγκ παίζει στο πάτωμα ενώ η μητέρα του βρίσκεται και εκείνη στο πάτωμα δίπλα του και ασχολείται με το κινητό της. 
Ξαφνικά και όπως διακρίνεται πεντακάθαρα και στο βίντεο το παιδί το πλησιάζει μια τεράστια δηλητηριώδης σαρανταποδαρούσα. Με ένα της τσίμπημα θα μπορούσε να το σκοτώσει. 
Η μητέρα με την άκρη του ματιού της βλέπει το έντομο να πλησιάζει με ταχύτητα το παιδί της. Παράταει το κινητό της και ενστικτωδώς κάνει ένα γρήγορο άλμα σαν γάτα. Πιάνει το παιδί και το απομακρύνει τη στιγμή που η σαρανταποδαρούσα ήταν έτοιμη να χτυπήσει. 
Την ίδια στιγμή από την άλλη κατεύθυνση εμφανίζεται σε κατάσταση σοκ η γιαγιά του παιδιού που κρατάει ένα μπολ και με αυτό χτυπάει και τεμαχίζει τη σαρανταποδαρούσα. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:31