21/01/2021 13:31:19

Η γρήγορη αντίδραση της μάνας – Πετάχτηκε σα γάτα και απομάκρυνε το μωρό της από μια δηλητηριώδη σαρανταποδαρούσα (Video)

Η γρήγορη αντίδραση της μάνας – Πετάχτηκε σα γάτα και απομάκρυνε το μωρό της από μια δηλητηριώδη σαρανταποδαρούσα (Video) - Media

 

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε διαμέρισμα στην Μπανγκόκ. Ένα παιδάκι με το όνομα Νκόγκ παίζει στο πάτωμα ενώ η μητέρα του βρίσκεται και εκείνη στο πάτωμα δίπλα του και ασχολείται με το κινητό της. 
Ξαφνικά και όπως διακρίνεται πεντακάθαρα και στο βίντεο το παιδί το πλησιάζει μια τεράστια δηλητηριώδης σαρανταποδαρούσα. Με ένα της τσίμπημα θα μπορούσε να το σκοτώσει. 
Η μητέρα με την άκρη του ματιού της βλέπει το έντομο να πλησιάζει με ταχύτητα το παιδί της. Παράταει το κινητό της και ενστικτωδώς κάνει ένα γρήγορο άλμα σαν γάτα. Πιάνει το παιδί και το απομακρύνει τη στιγμή που η σαρανταποδαρούσα ήταν έτοιμη να χτυπήσει. 
Την ίδια στιγμή από την άλλη κατεύθυνση εμφανίζεται σε κατάσταση σοκ η γιαγιά του παιδιού που κρατάει ένα μπολ και με αυτό χτυπάει και τεμαχίζει τη σαρανταποδαρούσα. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.