search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:58
MENU CLOSE

Και αναχαίτιση και υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι

21.03.2010 08:27
Και αναχαίτιση και υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι - Media

Την πρώτη φορά να ήταν συμπτωση. Και τη δεύτερη όμως; Λίγα λεπτά μετά από τον εντοπισμό σκάφους τούρκων δουλεμπόρων που προσπαθούσαν να περάσουν σε ελληνικό νησί 41 λαθρομετανάστες, τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη,οπλισμένα, έκαναν την εμφάνισή τους και την “έπεσαν” σε ελικόπτερο του ΛΣ, το οποίο όμως πετάει για τις περιπολίες της ευρωπαϊκής δύναμης Φρόντεξ.

Τη πρώτη φορά να ήταν συμπτωση. Και τη δεύτερη όμως; Λίγα λεπτά μετά από τον εντοπισμό σκάφους τούρκων δουλεμπόρων που προσπαθούσαν να περάσουν σε ελληνικό νησί 41 λαθρομετανάστες, τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη,οπλισμένα, έκαναν την εμφάνισή τους και την “έπεσαν” σε ελικόπτερο του ΛΣ, το οποίο όμως πετάει για τις περιπολίες της ευρωπαϊκής δύναμης Φρόντεξ. Αυτό συνέβη νωρίς το πρωί, με τα τουρκικά F-16. Μόλις ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου ενημέρωσε για τους λαθρομετανάστες, τα μαχητικά των μεμέτηδων εμφανίστηκαν και τον προσέγγισαν στο μισό μίλι. Με την εμφάνιση δύο Mirage 2000, οι τούρκοι έκοψαν λάσπη, αφού πέρασαν πάνω από ο Φαρμακονήσι. Στην Αθήνα, μπορεί να μιλάνε για στρατηγική ψυχραιμία, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουν αρχίσει και ανησυχούν,διαπιστώνοντας ότι οι απέναντι γείτονες δεν έχουν κανένα φραγμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:58