search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:05
MENU CLOSE

Η μητέρα και η αδερφή της πρώην του τον χτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου

30.11.2020 18:08
Η μητέρα και η αδερφή της πρώην του τον χτύπησαν με μπαστούνι του γκολφ και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου - Media

 

Ένας 40χρονος που εισέβαλε στο σπίτι της πρώην του και της επιτέθηκε, ξυλοκοπήθηκε με ένα μπαστούνι του γκολφ και μαχαιρώθηκε από τη μητέρα και την αδερφή της.

Οι αστυνομικοί στη Νότια Πασαντίνα στις ΗΠΑ δέχθηκαν κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και όταν οι Αρχές έφτασαν στο σπίτι βρήκαν ένα σπασμένο παράθυρο και άκουσαν ουρλιαχτά από το εσωτερικό του. Στη συνέχεια βρήκαν τον Τζάστιν Γκος τραυματισμένο από μαχαίρι.

Όπως αναφέρει το NBC, ο Γκος είχε διαρρήξει το σπίτι και είχε επιτεθεί στην πρώην κοπέλα του. Οι Αρχές ανέφεραν ότι ο άντρας χτυπούσε και έπνιγε τη γυναίκα, όταν η μητέρα και η αδερφή της του επιτέθηκαν.

Ο Γκος πέθανε στο σημείο της επίθεσης. «Οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να τον τραβήξουν, αλλά δεν μπορούσαν, ήταν δυνατός. Οπότε έπρεπε να καταφύγουν στη χρήση όπλων», δήλωσε ο αστυνομικός του Λος Άντζελες Μπάρι Χολ στους Los Angeles Times. «Ενήργησαν στο πλαίσιο του δικαιώματός τους να υπερασπιστούν την αδερφή και κόρη τους».

Η 37χρονη μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο, όπου της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματά τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:03