20/01/2021 03:17:38

Αλλαγές διευθυντών στα MME της 24Media

Αλλαγές διευθυντών στα MME της 24Media - Media

 

Μετά από 15ετή πορεία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Θοδωρής Κανελλόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή σύνταξης του κορυφαίου και No1 ανδρικού lifestyle site στην Ελλάδα, Oneman.gr.

Οπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου: «Μετά την επιτυχημένη πορεία του σε περιοδικά, sites και τηλεόραση (ΙΜΑΚΟ, ΔΟΛ, Αττικές Εκδόσεις) αναλαμβάνει το μεγαλύτερο ανδρικό digital media brand, με στόχο να συνεχίσει και να ενισχύσει τη φιλοσοφία για ποιοτικό και πρωτογενές περιεχόμενο με ξεκάθαρα ανδρική στόχευση.

Η νέα διεύθυνση του Oneman.gr έχει στόχο να εξελίξει το μεγαλύτερο ανδρικό site της ελληνικής αγοράς, στον απόλυτο digital προορισμό για τον άνδρα της σημερινής εποχής».
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα αποχώρησε από την 24Media o Hλίας Αναστασιάδης έπειτα από εννέα χρόνια τον όμιλο. Ο Αναστασιάδης, είχε διατελέσει Editor in Chief του αθλητικού Contra.gr και του ανδρικού lifestyle site Oneman.gr.

Πηγή: zoornalistas.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.