search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Αυλαία για το «Alpha Παντού» – Παρέδωσαν τη σκυτάλη στην Τατιάνα Στεφανίδου (Video)

04.12.2020 18:11
Αυλαία για το «Alpha Παντού» – Παρέδωσαν τη σκυτάλη στην Τατιάνα Στεφανίδου (Video) - Media

 

Αυλαία έριξε η εκπομπή «Alpha Παντού», το μεσημέρι της Παρασκευής. Η Μαρία Νικόλτσιου, η Βίκυ Χαντζή και ο Πέτρος Καρσιώτης αποχαιρέτησαν το κοινό και παρέδωσαν τη σκυτάλη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, στις 11.00, έρχεται το T-live. Για δύο ώρες, η Τατιάνα Στεφανίδου θα κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα με ζωντανές, διαδραστικές ειδήσεις, γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, έρευνα και ρεπορτάζ για όσα απασχολούν την καθημερινότητα όλων.

Οι παρουσιαστές του Alpha Παντού ευχαρίστησαν όλους τους συντελεστές της εκπομπής, αλλά και τους τηλεθεατές για τη στήριξη. Η Μαρία Νικόλτσιου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δευτέρα η Τατιάνα Στεφανίδου θα είναι κοντά σας. Με τη σφραγίδα της Τατιάνας Στεφανίδου… Τ-live θα λέγεται η εκπομπή με όλα τα θέματα της επικαιρότητας, θέματα κοινωνικά, θέματα ενημέρωσης, ό,τι σας απασχολεί κι έχουν ετοιμάσει –δεν σας το δείχνουμε τώρα, θα σας το δείξει η ίδια- ένα εξαιρετικό στούντιο με virtual φοβερά στοιχεία. Καλή επιτυχία Τατιάνα! Και στην ομάδα της».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21