search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:32
MENU CLOSE

Αποκάλυψη Repubblica: Ο Μαραντόνα αποκλήρωσε τις κόρες του

06.12.2020 15:08
Αποκάλυψη Repubblica: Ο Μαραντόνα αποκλήρωσε τις κόρες του - Media

 

Ένα σενάριο σχετικά με τη διαθήκη και τους κληρονόμους του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα διακινείται από την Ιταλία, σύμφωνα με το οποίο είχε αποφασίσει να αποκληρώσει τις κόρες του και να μην αφήσει τίποτα στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Ογιέντα. Το δημοσίευμα της Repubblica αναφέρει πως: «Έχει τουλάχιστον 11 παιδιά που δεν αναγνώρισε ποτέ».

Βάσει του ρεπορτάζ, ο Μαραντόνα δεν άφησε τίποτα στις κόρες του, ούτε στην πρώην σύζυγό του, Βερόνικα Ογιέντα, ενώ, φέρεται να έχει εξασφαλίσει πως η περιουσία του – ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων – θα πήγαινε σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, όπως είχε αναφέρει ο ίδιος σε βίντεο πριν από μερικά χρόνια.

Ο «θεός» της μπάλας είχε τραπεζικούς λογαριασμούς σε Μονακό, Ντουμπάι, Σιναλόα, Μινσκ και Αβάνα, ενώ, όπως τόνισε το ρεπορτάζ της Repubblica, ενδέχεται ο Μαραντόνα να έχει περισσότερα από 11 παιδιά τα παιδιά δεν αναγνώρισε ποτέ.

Πηγή: filathlos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30