search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:34
MENU CLOSE

Όταν η Αλίκη αποστόμωσε τον εξώστη – «Λίγο μετά κατέρρευσε» (Video)

07.12.2020 07:32
Όταν η Αλίκη αποστόμωσε τον εξώστη - «Λίγο μετά κατέρρευσε» (Video)  - Media

 

Στην εκπομπή “Καλύτερα Δεν Γίνεται” ήταν καλεσμένος ο Μάκης Δελαπόρτας αναφερόμενος μεταξύ άλλων σε ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν, ωστόσο, όσα ανέφερε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μιλώντας για ένα περιστατικό που την είχε πληγώσει πολύ. Πρόκειται για το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης όπου η ΑΛίκη είχε δεχθεί αποδοκιμασίες από κάποιους στον εξώστη. Ο τρόπος που τους αντιμετώπισε προκάλεσε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού, ωστόσο, η Αλίκη μόνη της στο καμαρίνι της κατέρρευσε ψυχολογικά λίγο αργότερα… 

“Στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ήμουν μαζί της όταν την γιούχαραν από τον εξώστη. Κανείς δεν ξέρει το παρασκήνιο και πόσο πληγώθηκε η Αλίκη. Όταν συναντηθήκαμε μετά από αυτήν την εκδήλωση, το πόσο συγκλονισμένη κι απογοητευμένη ήταν στο ξενοδοχείο…

Έκλαιγε ώρες ατελείωτες. Είναι πράγματα που δεν τα έχω πει και κάποια θα τα πάρω μαζί μου στον τάφο μου αλλά αφού το έθιξες. Ήταν πληγωμένη κι ήταν πάρα πολύ άδικη η συμπεριφορά κάποιων ανεγκέφαλων. Εκείνη τους απάντησε πάρα πολύ ωραία: Με εμένα πορευθήκατε. με εμένα ταξιδέψατε, εγώ είμαι ακόμα εδώ 40 χρόνια μετά παίρνοντας το πρώτο βραβείο για την Μανταλένα κι εσείς είστε ακόμα στον εξώστη.

Μετά κατέρρευσε. Η Αλίκη είναι πάντως μια ανοιχτή πληγή μέσα μου που δεν έκλεισε ποτέ. Όσο τα χρόνια περνάνε τόσο η έλλειψή της γίνεται πιο έντονη σε όλους.”

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30