search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:58
MENU CLOSE

«Θεούλης» – Περπάτησε με τα πόδια 450 χιλιόμετρα μέσα στην καραντίνα για να γλυτώσει από τη μουρμούρα της γυναίκας του

07.12.2020 16:10
«Θεούλης» - Περπάτησε με τα πόδια 450 χιλιόμετρα μέσα στην καραντίνα για να γλυτώσει από τη μουρμούρα της γυναίκας του - Media

 

Δεν άντεχε τη μουρμούρα της γυναίκας του. Κάθε μέρα η γκρίνια της του τρυπούσε το μυαλό. Είδε και αποείδε ο άνδρας από την Ιταλία και αποφάσισε να πάρει τα όρη και τα βουνά για να γλυτώσει. 
Έτσι σε μια συνηθισμένη μέρα για εκείνον με μπόλικη μουρμούρα το μυαλό του πήρε ανάποδες στροφές και έφυγε με τα πόδια από το Κόμο. Προχωρούσε βόρεια και όπου τον έβγαζε. Μια βδομάδα δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής. Η γυναίκα του μάλιστα είχε πάει στην αστυνομία και είχε καταγγείλει την εξαφάνιση του.
Εκείνος περπατούσε ακάθεκτος. Κοιμόταν όπου έβρισκε ενώ όταν του τελείωσαν τα χρήματα που είχε στις τσέπες του όταν έφυγε από το σπίτι, έτρωγε ότι έβρισκε στο δρόμο ή ότι του έδιναν οι περαστικοί που τον κοίταζαν παράξενα. 
Είχε φτάσει σχεδόν στα σύνορα με την Ελβετία όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν σε έναν τυχαίο έλεγχο για το lockdown και όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα επάνω του για να κυκλοφορεί, του έριξαν και πρόστιμο 400 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.
Μάλιστα χρειάστηκε να τον κρατήσουν και στο τμήμα για να διαπιστώσουν ότι είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του πριν μια εβδομάδα, από την περιοχή του Κόμο, από τη γυναίκα του. Ο ίδιος είπε πως περπατούσε πάνω από μία εβδομάδα ώστε να ηρεμήσει καθώς ήταν εξοργισμένος με τη σύντροφό του.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:53