search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:48
MENU CLOSE

Χάος στο ματς Παρί Σεν Ζερμέν – Μπασακσεχίρ: Αποχώρησαν οι Τούρκοι λόγω ρατσιστικού χαρακτηρισμού (Video)

08.12.2020 21:47
Χάος στο ματς Παρί Σεν Ζερμέν – Μπασακσεχίρ: Αποχώρησαν οι Τούρκοι λόγω ρατσιστικού χαρακτηρισμού (Video) - Media
 
Πρωτοφανείς εικόνες εξελίχθηκαν στο παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής του Champions League μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπασακσεχίρ, όπου ο αγώνας διεκόπη καθώς οι άνθρωποι της Μπασακσεχίρ καταγγέλλουν τον Ρουμάνο τέταρτο διαιτητή Σεμπάστιαν Κολτέσκου για ρατσιστική συμπεριφορά.
 
Όπως αναφέρουν, αποκάλεσε «μαύρο» (σύμφωνα με άλλες πληροφορίες «νέγρο») τον βοηθό προπονητή της ομάδας τους Πιέρ Γουεμπό, ο οποίος καθόταν στον πάγκο της ομάδας. Ακολούθησε δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα με τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές της τουρκικής ομάδας να αναφέρουν το περιστατικό στον διαιτητή και να καλούν τον τέταρτο να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη.
 
Αφού αυτό δεν συνέβη η ομάδα της Μπασακσεχίρ αποφάσισε να αποχωρήσει από το γήπεδο σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο Αφρικανός, μέλος του επιτελείου της τούρκικης ομάδας σε έξαλλη κατάσταση φώναζε προς τον Ρουμάνο «Γιατί με αποκάλεσες νέγρο; Γιατί;», ενώ εξηγήσεις ζήτησαν από τον τέταρτο τόσο ο Νέιμαρ, όσο και ο Μπαπέ.

Ο Ρουμάνος τέταρτος διαιτητής φαίνεται πως προσπάθησε να του εξηγήσει ότι η λέξη που είπε στον συμπατριώτη του, Ρουμάνο διαιτητή, Οβίντιου Χαντετσάν, ότι negru σημαίνει στην γλώσσα του «μαύρος», ωστόσο δεν φαίνεται να έπεισε την τουρκική ομάδα που στη συνέχεια έβγαλε στον επίσημο λογαριασμό της ένα tweet με το με το μήνυμα «Όχι στον ρατσισμό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01