search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:43
MENU CLOSE

Ο Μπαλάσκας κατηγορεί για… fake news τον Νίκο Μουτσινά (Videos)

10.12.2020 10:21
Ο Μπαλάσκας κατηγορεί για… fake news τον Νίκο Μουτσινά (Videos) - Media

 

Δύο μόλις ημέρες μετά τα λεγόμενα του Σταύρου Μπαλάσκα ο οποίος έσπευσε να δικαιολογήσει την αδιανόητη και άκρως επικίνδυνη ενέργεια συναδέλφου του να πετάξει χειροβομβίδα κρότου-λάμψης μέσα σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια, την ημέρα επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου -με τα βίντεο να τον διαψεύδουν κατηγορηματικά-, ο συνδικαλιστής της αστυνομίας επανέρχεται καταγγέλοντας διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον Νίκο Μουτσινά. 

Μάλιστα, εγκαλεί τον παρουσιαστή να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τους αστυνομικούς για fake news, τη στιγμή που ο ίδιος ουδέποτε απολογήθηκε, όταν το επιχείρημά του -ότι η ρίψη κρότου λάμψης πραγματοποιήθηκε με σκοπό δήθεν να σωθεί συνάδερφός του-, διαψεύστηκε πανηγυρικά από τα πλάνα. 

Σαν να μην έχει συμβεί τίποτα ο Σταύρος Μπαλάσκας εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης στο Happy Day, διαψεύδοντας ανάρτηση που ο Νίκος Μουτσινάς  αναδημοσίευσε στην εκπομπή του και σύμφωνα με την οποία  καταγγέλλεται “κατάχρηση εξουσίας” αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, “καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού”, καθώς και “επιβολή προστίμου, αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν” επειδή παρήλθε “αρκετή ώρα από την αποστολή SMS”.

O ίδιος χαρακτηρίζει ψευδή την εν λόγω καταγγελία, ενώ καλεί τον παρουσιαστή να απολογηθεί δημοσίως, επικαλούμενος και τη σχετική ανακοίνωση.

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής 

«Τον “γύρο” του διαδικτύου πραγματοποιεί ανάρτηση συγκεκριμένου γνωστού παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών και εσχάτως ηθοποιού, με την οποία καταγγέλλεται “κατάχρηση εξουσίας” αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, “καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού”, “προσπάθεια να τον ανακρίνουν για τα χθεσινά γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή” (;) και εντέλει, “επιβολή προστίμου, αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν”, καθώς παρήλθε »αρκετή ώρα από την αποστολή SMS».

Μετά από επισταμένη και ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας για το υποτιθέμενο περιστατικό, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού.

Μετά από αυτό εγείρονται πλέον, εκ των πραγμάτων, σοβαρότατες ευθύνες του εν λόγω παρουσιαστή για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου και προσπάθεια δημιουργίας αναίτιας δυσφήμισης ολόκληρης Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του Α.Τ. Ψυχικού, καθώς και στη Διοίκησή του, θέτοντας υπόψη ότι η νομική συνδρομή του Σωματείου προς αυτούς θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει, με κάθε κόστος, να αποφεύγονται τέτοιες αστοχίες που δημιουργούν εντυπώσεις άνευ λόγου και αιτίας».

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά

Σε επικοινωνία που είχε ο Νίκος Μουτσινάς με την εκπομπή Happy Day, ο παρουσιαστής τόνισε ότι “ποτέ δεν είχε σκοπό και πρόθεση να θίξει κανέναν και να προσβάλει και ότι απλά, παρασύρθηκε κάνοντας repost”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:43