search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:32
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-εμβόλιο: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη-Τσιόδρα το Σάββατο

11.12.2020 19:14
Κορωνοϊός-εμβόλιο: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη-Τσιόδρα το Σάββατο - Media
 
Σε τηλεδιάσκεψη με αντικείμενο το σχέδιο εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού θα προεδρεύσει το Σάββατο στις 12.00 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
Στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Ακης Σκέρτσος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης, ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Μυλωνάκης, ο διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή Μιχάλης Μπεκίρης και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.
 
Με τον τρόπο αυτό, ο Κ. Μητσοτάκης επιδιώκει να στείλει το μήνυμα ότι πλέον το εμβόλιο είναι κοντά και οι πολίτες χρειάζεται να κάνουν λίγο υπομονή, ενώ την Παρασκευή, αναφερόμενος στον εμβολιασμό και την ετοιμότητα για έγκαιρη διανομή των δόσεων του εμβολίου, ο πρωθυπουργός είπε ότι εκτιμά πως μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων θα έχει εγκρίνει το πρώτο εμβόλιο της Pfizer και εντός 24 ωρών θα είναι διαθέσιμο για διανομή στις ευρωπαϊκές χώρες.
 
«Πρόκειται για την πιο δύσκολη υγειονομική άσκηση που ανέλαβε η χώρα», είπε ο κ. Μητσοτάκης για την προετοιμασία για τον εμβολιασμό, προσθέτοντας ότι υπάρχει το επιχειρησιακό σκέλος της άσκησης, όπου θα εμπλακούν αρκετά υπουργεία και, εάν χρειαστεί, θα υπάρξει και στήριξη από τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και το σκέλος της επικοινωνιακής εκστρατείας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:32